Τοπικά

Στάση στην παραλία του Βόλου θα κάνουν την Κυριακή 40 κλασσικές μοτοσυκλέτες!

Περίπου 40 κλασσικές μοτοσυκλέτες θα σταθμεύσουν στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο, την Κυριακή της Αποκριάς 18 Φεβρουαρίου, από τις 10 μέχρι τις 12.30, στο πλαίσιο του 16ου CLASSIC ENDURANCE.
Η δράση διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας σε συνεργασία με την Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου.
Οι μοτοσυκλέτες θα ξεκινήσουν τη διαδρομή τους από την πλατεία του Θησείου, στην Αθήνα, και αφού περάσουν από Μάνδρα, Θήβα, Λιβαδειά, Δελφούς, Άμφισσα, Γραβιά, Καστέλλια, Οινοχώρι, Οίτη, Ηράκλεια, Λαμία, Ανάβρα και αφού διασχίσουν την Όθρυ, θα καταλήξουν στην πόλη του Βόλου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.
Την επόμενη μέρα (Κυριακή 18 Φεβρουαρίου) οι μοτοσυκλέτες θα ξεκινήσουν από τον Βόλο και θα κάνουν τον γύρο του Πηλίου μέσω Τσαγκαράδας, όπου μετά από μια στάση το μεσημέρι στην Ζαγορά, θα επιστρέψουν στον Βόλο μέσω Χανίων.
Την Καθαρά Δευτέρα, αφού αποχαιρετήσουν τον Βόλο μέσω Ν. Αγχιάλου, θα διασχίσουν την Γλύφα, τον Αγιόκαμπο, την Αιδηψό, την Λίμνη, το Προκόπιο, την Ν.Αρτάκη και θα επιστρέψουν στην Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι η διαδρομή είναι 850 χλμ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το