Τοπικά

Στάση εργασίας σήμερα και γενική συνέλευση για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ

Σε γενική συνέλευση καλεί σήμερα  στο δημαρχείο του Βόλου ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, για την αξιολόγηση στο Δημαρχείο του Βόλου. Ταυτόχρονα  κήρυξε στάσης εργασίας από 11.30 π.μ. έως 1 μ.μ.
“Η μαζική συμμετοχή όλων των δημοτικών υπαλλήλων της χώρας στην απεργιακή κινητοποίηση και αποχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ, έβαλε φρένο στη διαδικασία της αντιδραστικής Αξιολόγησης των Δημόσιων και Δημοτικών Υπαλλήλων, του Ν. 4369/2016 που νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Μπροστά στην αποφασιστικότητά μας να μείνει ο νόμος στα χαρτιά, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης έφερε στη Βουλή και ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ, η κατάπτυστη τροπολογία, με την οποία αφενός νομοθετήθηκε η απεργοσπασία και αφετέρου συνδέεται η Αξιολόγηση με την υπηρεσιακή εξέλιξη των στελεχών όλης της Δημόσιας Διοίκησης (διευθυντών, τμηματαρχών κ.λπ.), προσπαθώντας να μας εκβιάσει και να μας διαιρέσει.
Όπως ακυρώσαμε τον νόμο Μητσοτάκη και βασικές πλευρές του νόμου Βερναρδάκη, έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε και την τροπολογία Γεροβασίλη.
Σας καλούμε να δώσουμε μαζικά παρών στη συνέλευση μας τη Δευτέρα 2/10, συνεχίζοντας με απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία της αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά.
Καλούμε δε τους δημάρχους της Μαγνησίας να μην προβούν σε καμία διαδικασία αξιολόγησης, στηρίζοντας τη θέση του Συλλόγου μας και του συνδικαλιστικού κινήματος». αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το