Πολιτισμός

Stand up comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου απόψε στον Βόλο

Συνεχίζεται το πρόγραμμα στον θερινό κινηματογράφο του Βόλου την «Εξωραϊστική» με προβολή ταινιών, θέατρο σκιών, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους και stand up comedy:
-Stand up comedy: Γιώργος Χατζηπαύλου, σήμερα Τετάρτη 26/8, 22.00: Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητεί, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές, όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα στηρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό.
-Θεατρική παράσταση: Ο κήπος, με τον Στέλλο Μάινα και την Κάτια Σπερελάκη, Πέμπτη 27 Αυγούστου, 21.30: Ο Μπόρι, βετεράνος του Βιετνάμ και οικοδόμος τώρα στο επάγγελμα, αναρρώνει μετά από εγχείρηση στο γόνατό του όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο σπίτι του η Λουίζ.
-Μικρό θέατρο: Ο Τζάκι και η φασολιά, Τετάρτη 31/8, 18.00 και στις 20.00: Ο Τζακ! Ένας ονειροπόλος νέος που ζει με τη μητέρα του και την αγαπημένη του αγελάδα. Τα πράγματα ξαφνικά δυσκολεύουν πολύ και δυστυχώς ως μόνη λύση αναγκάζεται να πουλήσει την αγελάδα του. Το αντάλλαγμά του; Πέντε μαγικά φασόλια από έναν πολύ περίεργο άνθρωπο που συναντά τυχαία στον δρόμο για την αγορά.
-Θεατρική παράσταση: To τάβλι, Πέμπτη 3/9, 21.15: Ο Ι. Μιχαηλίδης και ο Γ. Σκιαδαρέσης σε μια παρτίδα δεξιοτεχνίας σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη παρουσιάζουν «Το τάβλι» του Δημήτρη Κεχαΐδη. Μια κωμωδία χαρακτήρων που αποδίδεται γλαφυρά η νεοελληνική πραγματικότητα και το ενδόμυχο όνειρο του νεοέλληνα «να πιάσει την καλή».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το