Αθλητισμός

Σταμάτησε το νικηφόρο σερί των κοριτσιών της Αργούς

Το σερί των επιτυχιών για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αργούς σταμάτησε στην Θεσσαλονίκη από τον Αίαντα Ευόσμου. Μετά από έξι νίκες το βολιώτικο συγκρότημα ηττήθηκε με 3-1 σετ.

Στο πρώτο σετ η Αργώ ξεκίνησε δυναμικά και το κατέκτησε σχετικά εύκολα με 20-25. Στο δεύτερο σετ βρέθηκε να προηγείται με επτά πόντους διαφορά, αλλά οι γηπεδούχες έκαναν την ανατροπή και ισοφάρισαν 1-1 με 25-21. Το τρίτο σετ ήταν μονόλογος για τον Αίαντα κατακτώντας το με 25-17, ενώ στο τέταρτο σετ έγινε πραγματική μάχη πριν καταλήξει στον Αίαντα με 25-23.

Στην Αργώ θεωρούν ότι προσπάθεια των κοριτσιών αδικήθηκε από την διαιτησία δίνοντας στους 22 πόντους ανύπαρκτο φίλε, ενώ στους 24 πόντους η άουτ επίθεση έγινε μέσα υπέρ της γηπεδούχου ομάδας και έτσι έληξε το παιχνίδι.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και τους προπονητές και των δύο ομάδων για την προσπάθειά τους. Ευχαριστεί την ομάδα του Αίαντα για την φιλοξενία επίσης τον χρυσό χορηγό Ευσταθίου Αλέκο με την εταιρεία Dolphin of Skiathos και τον φούρνο «Χωριάτικο».

Τα σετ: 20-25, 25-21, 25-17, 25-23.

ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος, Τέγος): Κασιούρα Β. 9π, Ξάνθη 1π, Αργυροπούλου 17π, Σουντουλουμάκη, Γερολυμάτου 8π, Κάστανου 6π, Στύλλα 5π, Τζιοβάρα, Σταθοπούλου Μ., Βενέτη 3, Μαστρογιάννη Χουτζοπούλου Κ.

 

Έχασαν οι Άνδρες

Σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Ανδρών η ομάδα της Αργούς γνώρισε την ήττα απέναντι στην μαχητική και πρωτοπόρα πλέον ΑΕΛ με 0-3 σετ. Επόμενη αναμέτρηση των Ανδρών την Κυριακή 17/12 στην Λαμία απέναντι στην τοπική Φθία.

 

Τα πρωταθλήματα υποδομών

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση οι Κορασίδες της Αργούς επιβλήθηκαν 3-0 σετ του Ασκληπιού Τρικάλων. Ο προπονητής Βαγγέλης Σταθόπουλος χρησιμοποίησε τις: Κασιούρα Χ., Σταθοπούλου Σ., Σουντουλουμάκη, Γκέκα, Γκαραγκάνη, Τουτουτζόγλου, Παΐλα, Στύλλα, Καραγιάννη, Βαΐτση, Συμεωνίδου, Αλτίνη.

Συναρπαστικός ήταν ο ημιτελικός των Εφήβων ανάμεσα στον Γ.Σ. Αντίκυρας και την Αργώ η οποία ηττήθηκε στο τάι μπρέικ με 3-2. Τα σετ ήταν: 33-31, 27-25, 20-25, 16-25, 15-11.

Ο τεχνικός Κώστας Φουρκιώτης παρέταξε τους: Αναστασίου Β., Αναστασίου Ν., Γουλέτσιο, Γουργιώτη, Διβάνη, Λιάπη, Μουστάκα, Παΐλα, Σπανδώνη, Ράπτη, Χρήστου, Μπάιμπα, Μπιτσάκου.

Τέλος, οι Παίδες της Αργούς έχασαν με 3-0 από τον Γ.Σ. Αντίκυρας. Τα σετ του αγώνα ήταν: 25-21, 25-22, 25-19. Ο Κώστας Φουρκιώτης είχε στη διάθεσή του την κάτωθι σύνθεση:  Γουλέτσιος, Λαΐνας, Διβάνης, Παΐλας, Σπανδώνης, Μπάμπας, Μπιτσάκου, Παπαϊωάννου.

Share
Ετικέτες: Α.Σ. Αργώ Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Καθαρισμός

Μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς χθες στην οδό Μακρυγιάννη, υπάλληλοι του δήμου, ξεκίνησαν τον…

14 Δεκεμβρίου 2023

Νέος πρόεδρος στον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας ο Γιάννης Χούμας

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας η διεξαγωγή των εκλογών και υπήρξε αλλαγή στον…

14 Δεκεμβρίου 2023

Απαράδεκτη

Ήταν πανεύκολο για τον οδηγό του ΙΧ της φωτογραφίας να σταθμεύσει πάνω στο πεζοδρόμιο, έξω…

14 Δεκεμβρίου 2023

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΘ

Από την ΕΠΣΘ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Αναλυτικά:   Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Σάββατο…

14 Δεκεμβρίου 2023

Σημαντική

Μια πολύ σημαντική μέρα η χθεσινή, μιας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον…

14 Δεκεμβρίου 2023

Πλήττουν οικονομικά την ΠΑΕ Βόλος οι άδειες κερκίδες εν όψει Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ για δύο μήνες μέχρι…

14 Δεκεμβρίου 2023