Τοπικά

Σταμάτησε η διάθεση των λυμάτων της πόλης του Βόλου στο λιμάνι

Σήμερα, Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 13:30, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής της βλάβης του καταθλιπτικού αγωγού αστικών λυμάτων στην οδό Λαρίσης,  Οι εργασίες μόνιμης αποκατάστασης ξεκίνησαν στις 06:00 το πρωί και διήρκεσαν 6 ώρες. Και από τις 14:00 σήμερα σταμάτησε η εκτροπή του λύματος στο χώρο του λιμένος. Το κεντρικό αντλιοστάσιο τέθηκε ξανά σε λειτουργία και το σύνολο των λυμάτων οδηγείται προς επεξεργασία στις ΕΕΛ.
Ταυτόχρονα διευκρινίζεται ότι, από την Παρασκευή, 24.Αυγούστου και ώρα 14:30, έως και σήμερα, Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 09:30, η βλάβη του αγωγού είχε ήδη προσωρινά αποκατασταθεί και τα λύματα επεξεργάζονταν στις ΕΕΛ. Εσφαλμένα, λοιπόν, δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Πέμπτης, 30 Αυγούστου, άφησε να εννοηθεί ότι «τα λύματα χύνονται στο χώρο, που δένουν τα κρουαζιερόπλοια, όλες αυτές τις ημέρες».

Ανακοίνωση του Δήμου Βόλου

Σας ενημερώνουμε ότι, από σήμερα, Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 13:30, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής της βλάβης του καταθλιπτικού αγωγού αστικών λυμάτων στην οδό Λαρίσης, όπως είχαμε γνωστοποιήσει με σχετικό έγγραφό μας εντός 6 ωρών. Οι εργασίες μόνιμης αποκατάστασης ξεκίνησαν στις 06:00 το πρωί και διήρκεσαν 6 ώρες. Και από τις 14:00 σήμερα σταμάτησε η εκτροπή του λύματος στο χώρο του λιμένος. Το κεντρικό αντλιοστάσιο τέθηκε ξανά σε λειτουργία και το σύνολο των λυμάτων οδηγείται προς επεξεργασία στις ΕΕΛ.
Ταυτόχρονα διευκρινίζεται ότι, από την Παρασκευή, 24 Αυγούστου και ώρα 14:30, έως και σήμερα, Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 09:30, η βλάβη του αγωγού είχε ήδη προσωρινά αποκατασταθεί και τα λύματα επεξεργάζονταν στις ΕΕΛ. Εσφαλμένα, λοιπόν, και προφανώς σκόπιμα, δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που ειδικεύεται στη λασπολογία και την παραπληροφόρηση, της Πέμπτης, 30 Αυγούστου, άφησε να εννοηθεί ότι «τα λύματα χύνονται στο χώρο, που δένουν τα κρουαζιερόπλοια, όλες αυτές τις ημέρες». Τα μόνα λύματα που συνεχίζουν να υπάρχουν, αναβλύζουν μέσα από τις σελίδες της…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το