Αθλητισμός

Σταματίου: Είμαστε σε βάλτο, ξεμείναμε από ενέργεια

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου παρουσιάστηκε ο Κώστας Σταματίου, τονίζοντας πως η ομάδα έχει βαλτώσει, καθώς δεν υπάρχει ενέργεια και πίστη στους ποδοσφαιριστές, με τη συνέχεια να είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρολεύκων»:

Είναι ένα οδυνηρό αποτέλεσμα για την ομάδα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές και υπήρχε ένα κλίμα αισιοδοξίας για ένα νέο ξεκίνημα, με τον Ολυμπιακό να επενδύει στα παιχνίδια έδρας. Δυστυχώς, για άλλη μία φορά διαψευστήκαμε, καθώς τα τεράστια προβλήματα παραμένουν άλυτα. Όταν μόλις στο 7ο λεπτό δέχεσαι γκολ, πριν καν αρχίσει το ματς, στη συνέχεια κάποιοι ποδοσφαιριστές ζητούν αναγκαστική αλλαγή και όταν το δρόμο της ενέργειας τον δείχνει μόνο Καβουσάκης και δεν τον ακολουθεί κανένας άλλος, είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις μία κατάσταση.
Ακόμα και όταν στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές επιθετικογενείς, που ήρθαν από τον πάγκο, δεν άλλαξε την εικόνα μας.
Όταν κλήθηκα από τη διοίκηση να βοηθήσω, πίστευα στην ενέργεια αυτών των νεαρών παιδιών που έχουν φιλοδοξίες. Βλέπω αυτή τη στιγμή ότι η ομάδα έχει μείνει από ενέργεια και εμπνεύσεις. Δεν υπάρχει δημιουργία στο παιχνίδι και πίστη από πλευράς παικτών. Αυτό, τουλάχιστον, έδειξε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Απέναντι σε μία ομάδα που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ο Ζαχαρίας Καβουσάκης δεν πραγματοποιούσε σωτήριες αποκρούσεις.
Είμαστε απογοητευμένοι και δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Ήταν μία μέρα ελπίδας για μας, με βάση κάποια χαρμόσυνα νέα, αλλά δυστυχώς για μία ακόμα φορά τελματώνουμε και είμαστε σε βάλτο. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση και μετά να δούμε τη συνέχεια. Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παρατήσουμε και όλες οι αποφάσεις πρέπει να είναι με γνώμονα το καλό του συλλόγου».
Για το γεγονός ότι η ομάδα απομακρύνεται από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού: «Η βαθμολογία αποτυπώνει την αδυναμία του Ολυμπιακού. Είχαμε επενδύσει σε μία διαφορετική εμφάνιση απέναντι στον Εθνικό και θέλαμε τη νίκη για να προσεγγίσαμε τις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία. Δυστυχώς, αυτό δεν έγινε. Βλέπω ότι οι ποδοσφαιριστές, παρότι προσπαθούμε να τους εμψυχώσουμε και με τον κόσμο να είναι δίπλα τους, δεν αντιδρούν. Αυτό είναι για μένα το μεγάλο πρόβλημα. Θα πρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές για να δούμε, αν υπάρχει κάποια διαφορετική προσέγγιση και λύση. Είμαστε μία ομάδα με πάρα πολλά προβλήματα. Από το παιχνίδι έφυγαν ποδοσφαιριστές τραυματίες, την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με την Κοζάνη, έχουμε παίκτες φορτωμένους με κάρτες και καταλαβαίνετε όλοι ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το