Τοπικά

Στα «μαχαίρια» Ο.Λ. Βόλου με την ΑΓΕΤ “Θ”

αγετ γέφυρα

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται ο Οργανισμός Λιμένος με την ΑΓΕΤ, καθώς η δεύτερη δεν καταβάλλει τις οφειλές της για τη χρήση των λιμενικών εγκαταστάσεων προς τον Οργανισμό. Ο Οργανισμός Λιμένος αποφάσισε χθες να προσφύγει δικαστικά αν δεν πληρωθεί ποσό 341.891 ευρώ που οφείλει από τον Αύγουστο η ΑΓΕΤ. Αν δεν υπάρχει εξόφληση θα υπάρξει βεβαίωση στην εφορία με ό,τι αυτό σημαίνει ακόμη και για την προσωπική περιουσία του προέδρου της.

Ο Οργανισμός αποφάσισε αποστολή εγγράφου οχλήσεως προς την εταιρεία «Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ», για την καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών της και σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης ανταπόκρισής της, την αποστολή χρηματικού καταλόγου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. προς είσπραξη μέρους των οφειλών της.

Τα τιμολόγια έχουν καθοριστεί από το 2008.

Η ΑΓΕΤ οφείλει:

-87.196,15 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α., που συνιστά το ποσό ανταλλάγματος χρήσης λιμενικών χώρων από την εν λόγω εταιρεία κατά το μήνα Αύγουστο έτους 2015. Επισημαίνεται ότι το εν λόγω παραστατικό παραμένει ανεξόφλητο.

-82.185,65 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α., που συνιστά το ποσό ανταλλάγματος χρήσης λιμενικών χώρων από την εν λόγω εταιρεία κατά το μήνα Σεπτέμβριο έτους 2015. Επισημαίνεται ότι το εν λόγω παραστατικό παραμένει ανεξόφλητο.

-80.437,65 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α., που συνιστά το ποσό ανταλλάγματος χρήσης λιμενικών χώρων από την εν λόγω εταιρεία κατά το μήνα Οκτώβριο έτους 2015. Επισημαίνεται ότι το εν λόγω παραστατικό παραμένει ανεξόφλητο.

-92.073,72 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α., που συνιστά το ποσό ανταλλάγματος χρήσης λιμενικών χώρων από την εν λόγω εταιρεία κατά το μήνα Νοέμβριο έτους 2015. Επισημαίνεται ότι το εν λόγω παραστατικό παραμένει ανεξόφλητο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το