Τοπικά

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου 11 οπαδοί και ένας αστυνομικός από τις συμπλοκές στο Πανθεσσαλικό

Στο Νοσοκομείο Βόλου έχουν μεταφερθεί  τουλάχιστον 10 τραυματίες από τις συμπλοκές στο Πανθεσσαλικό στάδιο.  Σύμφωνα με πληροφορίες ένας οπαδός φέρει σοβαρό τραύμα στον πνευμονοθώρακα. Στα επείγοντα του Νοσοκομείου έχει αυξηθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

“Υπάρχει μαχαιρωμένος οπαδός”

Σε δηλώσεις της η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Βασιλική Αυγέρη ανέφερε πως υπάρχουν και σοβαρά περιστατικά ανάμεσα στους τραυματίες. Έκανε λόγο για θλαστικά τραύματα στο κεφάλι σε οπαδούς από πέτρες.

Η ίδια ανέφερε πως εξέτασε 30 τραυματίες και άλλα 30 περιστατικά εξετάστηκαν στο ιατρείο που έχουν στήσει οι Σαμαρίτες. “Έστελνα δύο δύο τα ασθενοφόρα” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως και η ίδια  ενημερώθηκε πως υπάρχει τραυματίας που έχει δεχθεί πλήγματα από μαχαίρι.  “Στον Βόλο έρχονται άλλα δύο ασθενοφόρα από Λάρισα, ένα από Τρίκαλα και ένα από Καρδίτσα” πρόσθεσε.

Στο Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκαν το απόγευμα 11οπαδοί και των δυο ομάδων που τραυματίστηκαν.  Πληροφορίες αναφέρουν πως οπαδός της ΑΕΚ έφερε τραύματα στον πνεύμονα από κατσαβίδι και οπαδός του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε μετά από μαχαιριά στον θώρακα.  Οι υπόλοιποι είναι τραυματισμένοι στο κεφάλι μετά από χτύπημα που δέχθηκαν από πέτρες, ενώ φέρουν και τραύματα σε χέρια και πόδια. Από τα σημερινά επεισόδια τραυματίστηκε και ένας αστυνομικών των ΜΑΤ.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το