Τοπικά

Στα δικαστήρια ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με πρώην εργαζόμενη για κατάθεση πλαστού πτυχίου

Στις 11 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης που άσκησε πρώην υπάλληλος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κατά της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε τριετή ποινή φυλάκισης με αναστολή για την κατάθεση πλαστού πτυχίου.
Παράσταση πολιτικής αγωγής θα δηλώσει στην εκδίκαση της υπόθεσης ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου για την οικονομική ζημία που έχει υποστεί.
Η υπάλληλος είχε παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για την πράξη της απάτης, καθώς λόγω παραποιημένου δημοσίου έγγραφου που κατέθεσε.
Η οικονομική ζημία του Δήμου Βόλου για το διάστημα από το έτος 2001 έως 2014 ανέρχεται σε 44.416 ευρώ. Στη σημερινή συνεδρίαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού θα αποφασίσει τον ορισμό δικηγόρου, για να παραστεί στη δικάσιμο.

Ακόμη, αναμένεται να εγκριθεί η διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της «ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 54.436 ευρώ για τα έτη 2019 και 2020. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο κτίριο του Μεταξουργείου.
Επίσης, θα συζητηθεί το αίτημα του Αθλητικού-Πολιτιστικού «Αθλοτέχνης» να φιλοξενηθεί το εργαστήριο δημιουργικής γραφής ενηλίκων στον χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, η δωρεάν παραχώρηση χώρου γραφείου στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας και χώρου στο κλειστό γυμναστήριο «Β. Παρασκευόπουλος» μετά από αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το