Τοπικά

Στα “χέρια” της Αστυνομίας 7 φυγόποινοι στη Θεσσαλία

syllipsi

Συνελήφθη χθες το πρωί στο Βόλο ένας 35χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριών μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, καθώς και άλλες δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνολικά, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, συνελήφθησαν 7 άτομα.

Στα Τρίκαλα, συνελήφθη ένας 23χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών για κλοπές.
Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα.
Στους Σοφάδες Καρδίτσας συνελήφθη ένας 27χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Επιπρόσθετα, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το