Αθλητισμός

Στα Χάνια Πηλίου φιλοξενήθηκε το 6ο χειμερινό καμπ του ελληνικού Shinkyokushinkai καράτε

Με τη συμμετοχή 80 εκπαιδευτών και παραγόντων του Ελληνικού Shinkyokushinkai καράτε από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Ελληνικό winter camp (χειμερινό καμπ) στα Χάνια Πηλίου.
Για ένα τριήμερο στο χιονισμένο  «βουνό των Κενταύρων», προπονήθηκαν κάτω από συνθήκες ψύχους οι μαχητές του πιο σκληρού καράτε με πρόγραμμα που περιελάμβανε Κata, Κihon, Ιdo Keigo, Sogugi και τεχνικές αγωνιστικές και Kούμιτε
πλήρους επαφής  Full contact.
Επίσημοι δάσκαλοι ήταν ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης αρχηγόςεκπρόσωπος
του Ελληνικού Shinkyokushinkai και ο Shihan Μελικιάδης Οτάριο αρχηγός
-Branch Chief Βορείου Ελλάδος.
Συμμετείχαν με αθλητές τους από την Αθήνα οι Δημήτρης Τσιάρας, Τάσος Δήμου, Γιάννης Ξανθόπουλος, Ειρήνη Σαπή και ο Νίκος Γιαννάκης με τον γιό του. Από τη Ρόδο ο Μάνος Σεΐτης και ο Άγγελος Ευαγγελιδάκης, από τα Χανιά οι Μιχάλης Αγοραστάκης και Μιχάλης Διγαλάκης, από την Ξάνθη ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο Δαμιανός Καρπούζης, από τη Νέα Σάντα ο Φίλιππος Παπαγιαννίδης, από το Κιλκίς οι Οτάριο Μελικιάδης, Αριστοτέλης Μελικιάδης, Άννα Μελικιάδου, Μπέλα Ανδρεανίδου, από το Πολύκαστρο ο Βιάτσεσλαβ Κεσίδης, από τη Λάρισα οι Θάνος Τζίρας, Γιώργος Δαλαμάγκας, Μαρία Αχλιαδέλη, από τον Παλαμά Καρδίτσας οι Σπυριδούλα Γεωργακοπούλου, Μελίνα Γκράβα, Κώστας Γαλλιός, Χαρά Φλώρου, Βαΐτσα Τσιγαρίδα, Απόστολος Πέτρου, από την Αγριά ο Γιάννης Κρίσιλας, από την Τσαγκαράδα ο Ηρακλής Ποζαπαλίδης, από το Στεφανοβίκειο η Μαρία Φιλιππόνη, από το Αρμένιο ο Χάρης Χονδρός, από τη Ζαγορά οι Ευάγγελος Βλάχος και Ευάγγελος Γεραμπίνης και από τον Βόλο και την Ακαδημία Shinkyokushinkai οι Sempai Βίκυ Κοσμίδου, Νίκος Δεληγιάνης, Παναγιώτης Παϊτήρης, Γιώργος Ζήσης, Μαρία Γεωργαλή, Μιχάλης Τζάλλας, Βίκτωρ Σιούρας, Ιωάννης Καρακώστας, Αργύρης Μπουντούκος, Νίκος Φωτίου καθώς και άλλοι μαθητές. Τη διοργάνωση τίμησε ο πρωταθλητής του Shotokan και δάσκαλος Kουφός Άγγελος αξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος και τιμήθηκε από την Παγκόσμια Οργάνωση Shinkyokushinkai με τον βαθμό του 1ου DAN.
Στο τέλος έγιναν οι προβλεπόμενες εξετάσεις βαθμών KYU και DAN από τους δύο Shihan δασκάλους Γιώργο Κοσμίδη και Μελικιάδη Οτάριο  με την συμμετοχή και
του μέλους της τεχνικής επιτροπής Sensei Mάνου Σεΐτη, παρουσία και του Shihan Kώστα Γαλλιού. Σε αυτές πέρασαν οι εκπαιδευτές Τσιάρας Δημήτριος, Μελικιάδης Αριστοτέλης και Παπαγιαννίδης Φίλιππος στον βαθμό του 3oυ DAN. Οι Δεληγιάνης Νικόλαος , Παπαδόπουλος Γρηγόριος και Ευαγγελιδάκης Άγγελος στο βαθμό του 2ου DAN  και οι Μπογδάνης Φλώρης, Κοκκινίδης Δημήτρης, Τσώκος Ηλίας, Νταμοτσίδης Βλαδίμηρος και Κουμέ Μάριος στον βαθμό  του 1ου DAN. Επίσης στο βαθμό 4ου KYU πέρασαν οι Γεωργαλή Μαρία, Μπουντούκος Αργύρης, στο 8ου ΚYU η Σγαρδώνη Ευαγγελία και στο 9ου KYU η Νατάσα Καρατζόγλου. Στο Sayonara party έγινε η κοπή της πίτας, της Ένωσης Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικά μετάλλια σε όλους τους εκπαιδευτές και αθλητές που συμμετείχαν στα διεθνή πρωταθλήματα κατά το έτος 2016 . Τιμητικό μετάλλιο απονεμηθεί και στον Άγγελό Κουφό. Επίσης δόθηκαν τα διπλώματα των DAN, αυτών που συμμετείχαν στις προαγωγικές εξετάσεις κατά την διάρκεια του καλοκαιριού στο Summer Camp. Αυτοί είναι οι  Διγαλάκης Μιχάλης, Αγοραστάκης Ελευθέριος (από τα Χανιά), Γουρνάρης Κωνσταντίνος (Στεφανοβίκειο).
Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο εκπαιδευτής της Ρόδου Sensei Ευαγγελιδάκης Γεώργιος και ο παράγοντας της Ακαδημίας Bόλου Κουφογεώργος Απόστολος. Αυτά αντιστοιχούσαν σε αθλητικές φόρμες της Εθνικής. Την όλη επιμέλεια και οργάνωση ανέλαβαν οι δύο Sempai Βίκυ Κοσμίδου και Δεληγιάνης Νικόλαος με την καθοδήγηση του Γιώργου Κοσμίδη. Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους χορηγούς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του camp.
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το