Τοπικά

Στα άκρα για τις εισπράξεις από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

ΚΕΡΣΑ-ΣΠΑΝΟΜΗΤΡΟΥ

Την οργή της δημοτικής συμβούλου κ. Κέρσας Σπανομήτρου προκάλεσε η προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο δήμαρχος Βόλου, μετά από ερώτηση που κατέθεσε για τα έσοδα της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου. Η κ. Σπανομήτρου  δηλώνει ότι αναζητούνται 16.500 ευρώ από την  εισπράξεις της συναυλίας, που είχε αναλάβει ο δήμος και τονίζει ότι επίσημα οφείλει άμεσα να τοποθετηθεί το Γηροκομείο.

«Θα φτάσω την υπόθεση στα άκρα» δηλώνει η κ. Κέρσα Σπανομήτρου και υπογραμμίζει ότι με προσωπικές επιθέσεις δεν πρόκειται να πτοηθεί. Κατέθεσα επερώτηση και ζητώ συγκεκριμένα στοιχεία. Μου απάντησαν με ένα υβριστικό δελτίο Τύπου. Οφείλουν να απαντήσουν θεσμικά και με στοιχεία , ειδάλλως  η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της» τόνισε η κ. Κέρσα Σπανομήτρου, που κάλεσε και το Γηροκομείο να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να δώσει απαντήσεις, ειδάλλως θα κληθεί να τις δώσει αρμοδίως.

Η κ. Σπανομήτρου κατέθεσε επερώτηση μέσω της οποίας κατήγγειλε το Γηροκομείο  για συμφωνίες με εταιρεία κυπριακών συμφερόντων, η οποία έλαβε 16.500 ευρώ για να καλύψει με ηχητικά τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Το συμφωνητικό υπογράφεται από το Γηροκομείο και από την κ. Αντρί Ορφανίδου ως εκπρόσωπο της εταιρίας Α.Ο. LIVE PRODUCTIONS Κυπριακών συμφερόντων και αφορά αμοιβές στην ηχητική κάλυψη, επίβλεψη κ.λ.π. στις αμοιβές μουσικών με το ποσό των 13.500 Ε πλέον ΦΠΑ, δηλαδή συνολικά 16.605 Ε.

Η κ. Αντρί Ορφανίδου φέρεται να έχει κατά καιρούς μανατζάρει τον Αντώνη Ρέμο…

Ο κ. Μπέος μέσω απάντησής του με ειρωνικό περιεχόμενο , ζήτησε από την Κέρσα Σπανομήτρου να αποτανθεί στο Γηροκομείο για τις απαντήσεις στα ερωτήματά της, που μεταξύ άλλων αφορούν στο ποιος  διαχειρίστηκε τις εισπράξεις της συναυλίας και ποιος απέδωσε και ποιο ποσό στο Γηροκομείο Βόλου, το οποίο επέλεξε να συνεργαστεί με τα ηχητικά με κυπριακή εταιρεία και όχι με επαγγελματίες της πόλης, από τους οποίους ζητά βοήθεια για την επιβίωσή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το