Τοπικά

Στ. Θεοδωράκης: «Το Ποτάμι εγγύηση σταθερότητας για τη χώρα»

Τη βεβαιότητά του πως το Ποτάμι θα είναι η τρίτη δύναμη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου εξέφρασε από τη Λάρισα ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ παρουσίασε και το ψηφοδέλτιο επικρατείας του κινήματος.

«Όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμα και αυτές των αντιπάλων μας δείχνουν πως τρίτη δύναμη θα είναι το Ποτάμι. Εμείς αυτή την ευκαιρία θα την εκμεταλλευτούμε, δεν πρόκειται να την κλωτσήσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδωράκης λέγοντας πως «το Ποτάμι, σε συνάρτηση με το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου, θα καταθέσει συγκεκριμένη κυβερνητική πρόταση, ως τρίτη δύναμη, με στόχο να βρεθεί πεδίο συνεννόησης και να κυβερνηθεί ο τόπος». «Την τρίτη θέση τη θεωρούμε δεδομένη. Το θέμα είναι πόσο μεγάλο θα είναι στο ποσοστό το οποίο θα μας δώσει ο λαός, ως τρίτη δύναμη», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΠΟΤΑΜΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑ (56)

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ξεκαθάρισε πως «στο Ποτάμι δεν υπάρχει κανένα άγχος για κυβερνητικές θέσεις και υπουργεία», ενώ σημείωσε με νόημα πως στο κόμμα του «δεν υπάρχουν συνιστώσες», ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί με σφοδρότητα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τους ως «υπεύθυνους της χρεοκοπίας του ελληνικού λαού και της χώρας». «Ο λαός όμως τους επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη το βράδυ των εκλογών και αυτό είναι ένα ορμητικό ποτάμι που θα ανατρέψει τα πάντα» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ προσεύχονται κάθε βράδυ να μην αποκτήσουν αυτοδυναμία», ήταν το σχόλιο του, όσον αφορά το ενδεχόμενο τςη διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ ερωτώμενος για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας του Ποταμιού με το ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το αποτέλεσμα των εκλογών και από τα ποσοστά που θα προκύψουν από τις κάλπες, όχι μόνον ως προς τη σειρά κατάταξης των κομμάτων , αλλά και ως προς τα ποσοστά τους».

ΠΟΤΑΜΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑ (26)

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υποψηφίου ευρωβουλευτή Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος σε συνέντευξή του στη Larissanet είχε χαρακτηρίσει το Ποτάμι ως ένα «μόρφωμα το οποίο έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει μετεκλογικά το σύστημα», ο Σταύρος Θεοδωράκης απέδωσε τις δηλώσεις αυτές ως αποτέλεσμα της πικρίας του κ. Κουρέτα , εξαιτίας του γεγονότος πως δεν θα ήταν υποψήφιος στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ενώ δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους. Απεναντίας προχώρησε και σε αυτοκριτική λέγοντας πως ο ίδιος αναλαμβάνει το κόστος λάθος επιλογών.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιλέγοντας συμβολικά τη Λάρισα ως το «κέντρο της χώρας» παρουσίασε σήμερα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού, λέγοντας πως «αυτό είναι ένα ψηφοδέλτιο λύσεων, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τη χώρα και δεν είναι ούτε αποτέλεσμα παζαριού, όπως κάνουν τα άλλα κόμματα, ούτε τακτοποιήσεις κομματικών φίλων ή μέχρι πρότινος υβριστών», παραπέμποντας ευθέως στην περίπτωση της συνεργασίας  του Βασίλη Οικονόμου με τη ΝΔ.

ΠΟΤΑΜΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑ (103)

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού τίθεται ο Παναγιώτης Καρκατσούλης,βραβευμένος ως ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός στον κόσμο, ενώ στη δωδεκάδα συμμετέχει και ο Λαρισαίος καθηγητής Αχιλλέας Γραβάνης

Όλα τα ονόματα:

1. Παναγιώτης Καρκατσούλης, βραβευμένος ως ο καλύτερος δημόσιος λειτουργός στον κόσμο
2. Θανάσης Σκόκος,  Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, Στέλεχος στο Ποτάμι από την πρώτη στιγμή
3. Αχιλλέας Γραβάνης,Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης- Ερευνητής ΙΤΕ
4. Άννα Ευφραιμίδου- Παπασταύρου,  Γιατρός -Ιδρυτής της πρώτης μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού
5. Ιόλη Καλαβρεζου ,Καθηγήτρια Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού στο Χάρβαρντ και Dumbarton Oaks
6. Σπύρος Καχριμάνης, Γεωργός -Πρόεδρος Κέντρου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας
7. Δημήτρης Κυριακού, Eπικεφαλής οικονομολόγος της πλατφόρμας «Ευφυούς Εξειδίκευσης» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
8. Αναστασία Λαμπρία, δημοσιογράφος-
9. Αλέξανδρος Μαλλιάς, Πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον για 4 χρόνια και 12 χρόνια στα Βαλκάνια
10. Βασίλης Μαρκής, αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Εισαγγελέων
11. Γιούλη Μενουδάκου, ψυχολόγος, συντονίστρια στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων
12. Στρατής Μούγερ, Eπιχειρηματίας

Λευτέρης Παπαστεργίου

 

Πηγή:larissanet.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το