Τοπικά

Στ.Λημνιός: Πολιτική πράξη με πολλούς αποδέκτες η υπογραφή Λούλη κατά της καύσης σκουπιδιών

Πολιτική πράξη με πολλούς αποδέκτες χαρακτηρίζει την παρουσία του νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου Κώστα Λούλη στην σημερινή δημόσια εκδήλωση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, το μέλος της Επιτροπής Στέλιος Λημνιός. Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Λημνιός εκφράζει τη συγκρατημένη αισιοδοξία και σημειώνει “Αναμένω ότι όταν το θέμα θα έρθει πάλι σε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. ο κος Λούλης από τη θέση του προέδρου ή οποιοδήποτε άλλη, θα αποδείξει ότι η παρουσία του και η υπογραφή του έχουν συνέχεια και συνέπεια”.  Επίσης χαρακτηρίζει δικαιολογημένη την διαμαρτυρία μελών την Επιτροπής Αγώνας προς το πρόσωπο του κ. Λούλη λόγω της ανησυχίας που έχουν για το μέλλον των παιδιών τους.

Η ανακοίνωση του κ. Λημνιού:

“Η παρουσία του κου Λούλη στο χώρο που η Επιτροπή Αγώνα γιόρταζε διαμαρτυρόμενη την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος ήταν μια συγκεκριμένη πολιτική πράξη με πολλούς αποδέκτες.
Η σαφής εγγραφή τοποθέτηση του ότι είναι ενάντια στην καύση σκουπιδιών μου δίνει το δικαίωμα να ελπίζω ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα διαμορφωθούν συσχετισμοί που θα επιταχύνουν τη λύση του προβλήματος.
Ταυτόχρονα ανοίγει πρώτος από την παράταξη του το θέμα που απειλεί τη δημόσια υγεία και έχει ήδη καταστήσει τον Βόλο σε απέραντο αποτεφρωτήρα σκουπιδιών.
Σηματοδοτεί την αναγνώριση του προβλήματος ως κυρίαρχου και αναμένω ότι όταν το θέμα θα έρθει πάλι σε συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. ο κος Λούλης από τη θέση του προέδρου ή οποιοδήποτε άλλη, θα αποδείξει ότι η παρουσία του και η υπογραφή του έχουν συνέχεια και συνέπεια.
Όσον αφορά την φραστική έντονη διαμαρτυρία μελών της επιτροπής αγώνα στο πρόσωπο του, αυτή πρέπει να την αποδεχθεί ως δικαιολογημένη καθώς πολλοί νέοι γονείς ανησυχούν σοβαρά για το μέλλον των παιδιών τους σε ένα τοξικό και θανατηφόρο περιβάλλον.
Η συγκρατημένη αισιοδοξία που μου δημιουργεί η τοποθέτηση του κου Λούλη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στις κάλπες που έστησε η Επιτροπή Αγώνα προσήλθαν και ψήφισαν κατά της καύσης σκουπιδιών και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από τον νικητή συνδυασμό, περιμένω να έχει συνέχεια”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το