Αθλητισμός

Στ. Αρσένος για τον αγώνα του ΓΣΑ στην Άμφισσα: «Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί»

Στην Άμφισσα δοκιμάζεται αύριο Κυριακή (16.00) ο Γ.Σ. Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Φωκικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στη βάση τους με βαθμό ή βαθμούς, αλλά για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι, όπως τόνισε στη «Θ» ο Στέλιος Αρσένος:
Η δήλωση του προπονητή του ΓΣΑ είναι η εξής: «Μπροστά μας έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, που φυσικά παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Εξάλλου, δεν υπάρχει αγώνας στην κατηγορία που να είναι εύκολος. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θα επιδιώξουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο Γυμναστικός θα αγωνιστεί με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Δεδομένου ότι ακολουθούν δύο παιχνίδια έδρας (με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Α.Ο. Σελλάνων) δίνεται η ευκαιρία στους «κυανόλευκους», με θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό ματς, να βρεθούν από νωρίς αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η αποστολή του ΓΣΑ δεν θα είναι εύκολη, αλλά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την πίεση που θα έχουν οι παίκτες του Φωκικού μια και η ομάδα της Άμφισσας ξεκίνησε με το… αριστερό τις φετινές της υποχρεώσεις, χάνοντας στη Νεοκαισάρεια από τον Αχιλλέα με 2-1.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι «κυανόλευκοι» θα έχουν σίγουρα δύο απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Στέλιος Αλεξανδρής, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ στα… πιτς εξακολουθεί να βρίσκεται και ο Γιώργος Δημητρίου μια και το δελτίο του δεν είναι έτοιμο.
Πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή έχει ο στρατευμένος Γιώργος Ναουμίδης, που συμμετείχε στις δύο τελευταίες προπονήσεις, ενώ στην 18άδα θα είναι και ο Κώστας Χατζής, αφού το δελτίο του είναι στα χέρια των ανθρώπων του Γ.Σ. Αλμυρού.
Διαθέσιμοι είναι και οι: Άγγελος Σταυράκης, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαλάντης Κόκκας, Νίκος Μπαρούτας, Βασίλης Καλαμίδας, Αποστόλης Λάμπος, Πάβλι Βανγκέλι, Αποστόλης Τσιώλης, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Στέλιος Τιμπλαλέξης, Δημήτρης Δήμος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Κώστας Κρανάς, Αντώνης Τζοβάρας, Βαγγέλης Τσιουρής.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρίας, σύμφωνα με τον στρατό

Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρίας του Ικρίτ στο βόρειο Ισραήλ, σύμφωνα…

26 Δεκεμβρίου 2023

Crown: Ο ηθοποιός της σειράς Ντόμινικ Γουέστ αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πια με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο Ντόμινικ Γουέστ, που παίζει στο «Crown», και ο πρίγκιπας Χάρι δεν επικοινωνούν πια και…

26 Δεκεμβρίου 2023

Σχεδόν 21.000 οι νεκροί στη Γάζα – Nετανιάχου: Οι επιχειρήσεις θα ενταθούν

Το υπουργείο Υγείας της παλαιστινιακής Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα πως οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα…

26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Μέχρι αργά το βράδυ το λαϊκό προσκύνημα – Καταφθάνουν πούλμαν με θαυμαστές του

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη τελέστηκε η…

26 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: «Λύγισε» η σύζυγος του Βασίλη Καρρά με τα τραγούδια στο τέλος της κηδείας – Δείτε βίντεο

Χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτησαν σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου τον Βασίλη Καρρά στον ναό της Αγίας Σοφίας…

26 Δεκεμβρίου 2023

Πέντε νεκροί, μεταξύ αυτών ένας ανήλικος, σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξενώνα – video

Τραγικός είναι ο απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε ξενώνα στη Ρουμανία,…

26 Δεκεμβρίου 2023