Τοπικά

Σπουδαστές ενημερώθηκαν για τις υποδομές και τις προοπτικές του λιμένα Βόλου

Οι σπουδαστές του Τμήματος «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού» του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ ΒΟΛΟΥ, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 31-05-2019 τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Βόλου.

Σκοπός της εκπαιδευτικής επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση, τις προοπτικές του λιμανιού και ειδικότερα τις προοπτικές ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού, του yachting και της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Βόλου. Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Τοζίδης ανέλυσε την πολιτική διευκόλυνσης, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΟΛΒ, τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τις υποδομές που συνδέονται με την τουριστική δραστηριότητα. Επίσης, έγινε σύντομη ενημέρωση για τις τάσεις ανάπτυξης του τουρισμού κρουαζιέρας και yachting στην Ελλάδα αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης επίσκεψης, η Διοίκηση και τα στελέχη του ΟΛΒ δηλώνουν ότι είναι στη διάθεση των σπουδαστών και σπουδαστριών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, που επιθυμούν να γνωρίσουν το λιμάνι της πόλης και τις δραστηριότητές του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το