Τοπικά

Σποράδες: 67χρονος καταδικάστηκε για επικίνδυνη σωματική βλάβη – Είχε χτυπήσει δύο γείτονές του για προσωπικές διαφορές

Συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή επέβαλε χθες κατ’ έφεση το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 67χρονο καταστηματάρχη από νησί των Βορείων Σποράδων, τον οποίο έκρινε ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απλή σωματική βλάβη.
Η καταδίκη αφορούσε επεισόδιο, που φέρεται να είχε συμβεί την 1η Αυγούστου 2015 σε νησί των Β. Σποράδων, μεταξύ του εν λόγω καταστηματάρχη και δύο γειτόνων του, μιας 59χρονης και ενός 52χρονου, επίσης καταστηματαρχών. Ο 67χρονος κατηγορούταν πως είχε χτυπήσει τους άλλους δύο για προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Πρωτόδικα ο 67χρονος είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 28 μηνών, για τέσσερα ωστόσο αδικήματα. Κατηγορούταν και για εξύβριση και απειλή, κατηγορίες για τις οποίες ωστόσο έπαυσε η δίωξή του υφ’ όρον, βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου.
Απολογούμενος ο 67χρονος φέρεται να δήλωσε ότι ναι μεν έγινε το επεισόδιο, αλλά δεν τους χτύπησε αυτός, καθώς δεν ήταν σε θέση να το πράξει, λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το