Τοπικά

Σπίτια να στεγάσουν τις οικογένειές τους ζητούν στρατιωτικοί στη Μαγνησία

Σπίτια για να στεγάσουν τις οικογένειές τους ζητούν στρατιωτικοί που υπηρετούν σε μονάδες της Μαγνησία και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου απευθύνει έκκληση στα μέλη της να δηλώσουν σπίτια που διατίθενται προς ενοικίαση. Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, πολλοί από εμάς με τις οικογένειές μας, καλούμαστε, λόγω υπηρεσιακών ή άλλων αναγκών, να βιώσουμε μια δύσκολη, τόσο λειτουργικά όσο και οικονομικά περίοδο, αυτή των μεταθέσεων – μετακινήσεων. Παράλληλα, κάποιοι από εμάς βιώνουν την εισαγωγή κάποιου τέκνου μας σε κάποιο τμήμα εκπαιδευτικού ιδρύματος της περιοχής μας.
Σε αυτές τις αρκετά ιδιαίτερες στιγμές, οικονομικά και ψυχολογικά, και στο πλαίσιο της ενότητας και της συναδελφικότητας, παρακαλούμε:
1) Όσοι συνάδελφοι διαθέτουν ιδιόκτητα διαμερίσματα, κατοικίες προς ενοικίαση, και επιθυμούν, να δηλώσουν στην Ένωσή μας τύπο κατοικίας, τετραγωνικά, τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο.
2) Όσοι συνάδελφοι αποχωρούν από τη Φρουρά, και επιθυμούν, να μας στείλουν τα διαμερίσματα που μίσθωναν με τα ίδια στοιχειά με τα παραπάνω.
3) Μας ενδιαφέρουν περιοχές Βόλου, Ν. Ιωνίας, Αγχιάλου, Αλμυρού, Βελεστίνου και όσες εξυπηρετούν Μονάδες.
4) Να μας τα στέλνετε στο mail της Ενώσεως ([email protected]), καθώς και στα κάτωθι μέλη του Δ.Σ. Κοντούρη Δημήτριο 6972828656, Κακκάβα Ελευθέριο 6907670676, για τηλεφωνική καταχώρηση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το