Ελλάδα

Σπάρτη: Τα «βρόντηξε» κι έφυγε εκνευρισμένος ο Πρέσβης του Ισραήλ από Συμπόσιο

Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Yossi Amrani, ήταν προσκεκλημένος στο Γεωπολιτικό Συμπόσιο του Δήμου Σπάρτης, με θέμα «Οι Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και οι Επιλογές της Ελλάδας» και περίμενε τη σειρά του ώστε να ανέβει στο βήμα και να εκφωνήσει τον λόγο του. Ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να πει… όσα ήθελε να πει, καθώς σύμφωνα με το apela.gr, αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα, αναμένοντας πάνω από δύο ώρες για να ακούσει το όνομά του και να τοποθετηθεί ενώπιον του μικροφώνου.

Η Γεωργία Ζαχαράκη κατάλαβε τον εκνευρισμό του Ισραηλινού διπλωμάτη και σήκωσε το χέρι της για να ζητήσει τον λόγο εκ μέρους του πρέσβη, ωστόσο ο ίδιος – φανερά εκνευρισμένος- της το κατέβασε με απότομο τρόπο (Στο 2:17:38 του βίντεο), ενώ λίγο αργότερα, βλέποντας ότι δεν πρόκειται να τον καλέσουν στο βήμα, σηκώνεται από τη θέση του (2:17:56) δείχνοντας το ρολόι του, ώστε να δείξει κάπως τι τον ενόχλησε.

Ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, προσπάθησε να τον μεταπείσει δίνοντάς του τον λόγο, αλλά ήταν αργά, με τον κ. Amrani να αποχωρεί από την αίθουσα δίχως να πει κουβέντα. Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Γκιουλέκας. Πέτρος Ευθυμίου, Γιώργος Κύρτσος.και Σταύρος Λυγερός.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκδήλωση:

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το