Κόσμος

Σπαρακτικό -Τα γραπτά μηνύματα που έστελναν οι Γερμανοί μαθητές στη διάρκεια της μοιραίας πτήσης

Picture by Mark Richards-A germanwings Airbus 320 crashes in the French Alps

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τη συντριβή του μοιραίου Airbus αφού όπως αποδεικνύεται ο 28χρονος συγκυβερνήτης κάρφωσε το αεροσκάφος στις Αλπεις παρασύροντας στο θάνατο μαζί με εκείνον ακόμη 149 ψυχές. Ανάμεσά τους και 16 μαθητές γερμανικού σχολείου που κατά τη διάρκεια της πτήσης έγραφαν μηνύματα στους φίλους τους…

Σύμφωνα με τη Daily Mail πολλοί από τους 16χρονους μαθητές έστειλαν μηνύματα, μετά την απογείωση του αεροσκάφους από τη Βαρκελώνη, σε άλλους συμμαθητές τους στα οποία έγραφαν το πόσο τους έλειπαν οι οικογένειές τους αλλά και ότι τους φέρνουν σουβενίρ από την Ισπανία.
Ανάμεσα στους μαθητές που έστελναν μηνύματα και η Ελένα Μπλες. «Μας έστελνε μηνύματα από το WhatsApp και το Snap Chat και ήταν πολύ χαρούμενη για το ταξίδι. Είχε περάσει καλά», σημειώνει η καλύτερή της φίλη και συμμαθήτριά της Φιλίππα. «Μου έστειλε φωτογραφίες από την εκδρομή παρέα με τα άλλα παιδιά και τα αξιοθέατα που είδαν. Φαίνονταν σαν να είχαν περάσει πολύ καλά», προσέθεσε.
«Αρκετά από τα μηνύματα αυτά τα έστειλε από το αεροπλάνο, σημειώνοντας ότι ήταν στην πτήση και ότι ανυπομονούσε να γυρίσει σπίτι της. Μου έγραφε διάφορα όπως ”σου φέρνω δώρα”».
«Ηταν ενθουσιασμένοι που γυρνούσαν σπίτι και θα έβλεπαν τους φίλους τους. Μας έλεγαν ότι πεθύμησαν τις οικογένειές τους», προσέθεσε ένας άλλος συμμαθητής των παιδιών.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το