Αθλητισμός

Σούπερ Λιγκ: Μετατέθηκε για την Πέμπτη 18/2 το Απόλλων Σμύρνης-Λαμία

Η Αττική έχει χτυπηθεί από τη «Μήδεια», με συνέπεια να βλέπουμε λευκά τοπία διαρκώς από όλη την περιφερειακή ενότητα. Τα… λευκά της έβαλε και η Ριζούπολη, με την ιστορική έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης να είναι καλυμμένη με χιόνι που φτάνει στους 15 πόντους.

Από τη στιγμή που υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πάγος στο γήπεδο και οι συνθήκες είναι ακατάλληλες για τη διεξαγωγή του αγώνα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε την αλλαγή ημερομηνίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Όπως αποφασίστηκε ο εξ αναβολής αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Λαμία θα διεξαχθεί μία μέρα αργότερα από την αρχική, την Πέμπτη 18/2.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ αναφέρει τα εξής:. Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας «Απόλλων Σμύρνης-Λαμία» για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:15, μετατίθεται για την επόμενη ημέρα (δηλαδή για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ίδια ώρα 17:15) λόγω πιθανολογούμενης ακαταλληλότητας του γηπέδου, εξ αιτίας της χιονόπτωσης».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το