Αθλητισμός

Σούπερ Λιγκ: Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Αστέρας στην Τρίπολη την ΑΕΛ, ενώ στη Ριζούπολη ο Απόλλων θα φιλοξενήσει τον Άρη.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο Αργεντινός βρίσκεται στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι και το πιθανότερο είναι πως θα ξεκινήσει κιόλας στην ενδεκάδα.
Από την άλλη, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο. Όπως και την προηγούμενη αγωνιστική, δε, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» άφησε εκτός αποστολής τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο.
Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.
Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με όσους ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα δηλητηρίασης στον ΟΦΗ και μπήκαν στην αποστολή με Παναθηναϊκό. Με τους Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν και Απόστολο Διαμαντή να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της. Οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Σίμου, όπως επίσης και όλοι όσοι ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία 24ωρα με συμπτώματα έντονης δυσφορίας.
Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αύξησε την ένταση στο πρόγραμμά του και αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στην περιοχή που δημιουργήθηκε το αιμάτωμα. Αποφασίστηκε να συνεχίσει τις θεραπείες και φυσικά δεν θα παίξει σήμερα
Ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Οι Αντίλ Ναμπί και Βαγεμπάχ Σακόρ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η αποστολή για τον Παναθηναϊκό απαρτίζεται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Γουές, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Σαρντινέρο, Στάικο, Γρίβα, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέση, Σουρνάκη.
Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Πραξιτέλης Βούρος και οι Φελίπε Σόουζα, Θοδωρής Μίγγος, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Απόλλων Σμ.-Άρης
Με την προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης,. Εκτός των πλάνων του Άκη Μάντζιου έμειναν οι τραυματίες Χαβιέ Ματίγια και Γιοάν Μπεναλουάν, ο οποίος, πέρα από τον τραυματισμό του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκανέα, Λόπες, Γκάμα, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Μαντσίνι, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης και Μπακούτσης.
Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

Σάββατο 23/1
15.00 Αστέρας-ΑΕΛ
17.15 Απόλλων Σμ.-Άρης
19.30 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ
Κυριακή 24/1
15.00 Ατρόμητος-Ολυμπιακός
17.15 Παναιτωλικός-Λαμία
17.15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος
19.30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Share
Ετικέτες: Σούπερ Λιγκ

Πρόσφατα άρθρα

Γαμπρός σε απόγνωση: Νύφη μέθυσε και φίλησε την κουμπάρα στο γάμο της

Γαμπρός βρέθηκε σε απόγνωση όταν αντίκρισε την γυναίκα του να φιλά παθιασμένα την κουμπάρα στο…

22 Φεβρουαρίου 2024

Καναδάς: Ισόβια στον νεαρό που παρέσυρε με το όχημά του οικογένεια μουσουλμάνων

Ένας νεαρός υπέρμαχος της λευκής φυλής, που παρέσυρε σκόπιμα με το φορτηγάκι του μια οικογένεια…

22 Φεβρουαρίου 2024

Μητσοτάκης: Στόχος ο διπλασιασμός του εμπορικού ισοζυγίου με την Ινδία μέχρι το 2030

Τις εξαιρετικές σχέσεις της χώρας μας με την Ινδία, αλλά και την πολύ καλή προσωπική…

22 Φεβρουαρίου 2024

Επεισόδια έξω από το ΑΠΘ μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το απόγευμα σήμερα μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ, έξω από το…

22 Φεβρουαρίου 2024

Τσακαλώτος για Τσίπρα: «Όχι Αλέξη μου δεν φύγαμε γιατί χάσαμε»

Την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα σχολιάζει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Όχι Αλέξη…

22 Φεβρουαρίου 2024

Ζάκυνθος: «Θα σκοτώσω εσένα και τη μάνα σου αν δεν κάνεις έκτρωση»

Σοκ προκαλούν τα όσα έζησε η 19χρονη στα χέρια του συντρόφου της που την πίεζε…

22 Φεβρουαρίου 2024