Αθλητισμός

Σούπερ Λιγκ: Η ανάλυση του προγράμματος του Ολυμπιακού Βόλου

Δεν αλλάζει κάτι στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» και μετά τη νέα κλήρωση που έγινε στη Σούπερ Λιγκ 2, θα αντιμετωπίσουν και πάλι, ως γνωστόν, τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 15.00, όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να προετοιμάζονται ήδη για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος.

Βάσει του προγράμματος και μέχρι το τέλος του 2021 (Δεκέμβριος) θα διεξαχθούν 10 αγωνιστικές, εκ των οποίων οι τρεις θα γίνουν Τετάρτη. Και στις τρεις εμβόλιμες ο Ολυμπιακός θα παίξει εντός έδρας, με Απόλλωνα Πόντου, Θεσπρωτό και Αλμωπό Αριδαίας. Στις υπόλοιπες επτά αναμετρήσεις οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν πέντε φορές εκτός έδρας, με Πανσερραϊκό (Σάββατο), Βέροια, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ξάνθη και Καβάλα κατά σειρά, ενώ μόλις δύο θα είναι στη Νεάπολη ημέρα Κυριακή, με Ηρακλή την 2η αγωνιστική και Πιερικό την 5η αγωνιστική.

Στη συνέχεια, από τις 5 Ιανουαρίου και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στις 6 Φεβρουαρίου, ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι παιχνίδια, ενώ θα κάνει και το ρεπό του την 12η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι μέσα στο 2022 θα είναι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (Τετάρτη 5/1), ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ Β’ στη Νεάπολη (Τετάρτη 12/1), με ΑΟ Τρίκαλα εκτός έδρας (Κυριακή 16/1), με ΑΕΛ εντός έδρας (Κυριακή 23/1), Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη (Κυριακή 30/1) και με Ολυμπιακό Β’ (Κυριακή 6/2).

Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν πέντε παιχνίδια εμβόλιμα (Τετάρτη), εκ των οποίων τα τρία πρώτα είναι εκτός έδρας, με Ηρακλή, Πιερικό και Αλμωπό Αριδαίας κατά σειρά. Την Τετάρτη 6 Απριλίου ο Ολυμπιακός θα κάνει το ρεπό του, ενώ άλλες δύο Τετάρτες (τις τελευταίες), η ομάδα θα παίξει στη Νεάπολη, με ΑΟ Τρίκαλα και Απόλλωνα Λάρισας.

Στα υπόλοιπα ματς του δευτέρου γύρου που θα διεξαχθούν Κυριακή (ενδέχεται και κάποιο ή κάποια από αυτά να γίνουν Σάββατο) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Νεάπολη κατά σειρά τους Πανσερραϊκό, Βέροια, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ξάνθη, Καβάλα και Νίκη. Εκτός θα παίξει με τους Απόλλωνα Πόντου, Θεσπρωτό, ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΛ και Ολυμπιακό Β’.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Η εικόνα της πολικής αρκούδας που κοιμάται κερδίζει το κορυφαίο βραβείο φωτογραφίας άγριας ζωής

Ο Βρετανός ερασιτέχνης φωτογράφος Nima Sarikhani χαρακτήρισε τιμή του να κερδίσει το βραβείο για την…

7 Φεβρουαρίου 2024

Βασιλιάς Κάρολος: Παγκόσμια ανησυχία για την υγεία του

Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή του από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η μάχη…

7 Φεβρουαρίου 2024

Ομόφυλα ζευγάρια: Η τεράστια «υποκρισία» την οποία καταγγέλλει ο πάπας Φραγκίσκος

Στην απόφασή του υπέρ της ευλογίας των ομόφυλων ζευγαριών από τους καθολικούς ιερείς αναφέρθηκε εκ…

7 Φεβρουαρίου 2024

Ισραήλ: Απελευθερωμένες όμηροι και οικογένειες ομήρων ζητούν αποδοχή της συμφωνίας από τον Νετανιάχου

Συγγενείς ομήρων που κρατούνται από παλαιστινιακές οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας απηύθυναν σήμερα έκκληση στην…

7 Φεβρουαρίου 2024

Υποσχέσεις για να καμφθεί η αντίσταση των αγροτών – Στο μπλόκο του Δομουκού ο Αυγενάκης

Έκδηλη η ανησυχία στην κυβέρνηση για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των αγροτών και νέα επίθεση…

7 Φεβρουαρίου 2024

Δικηγόροι: Συνεχίζουν την αποχή τους μέχρι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

Συνέχιση της αποχής έως τις 26 Φεβρουαρίου από συγκεκριμένες δίκες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις 15…

7 Φεβρουαρίου 2024