Τοπικά

Σοβαρό επεισόδιο στην κοπή πίτας του Συλλόγου Ν. Παγασών με αφορμή νέα επίθεση Μπέου στον Κ. Αγοραστό

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στην εκδήλωση κοπής πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Παγασών, ανάμεσα στον Αχ. Μπέο και περιφερειακούς συμβούλους της Μαγνησίας, οι οποίοι αντέδρασαν σε νέα υβριστική επίθεση του Μπέου κατά Αγοραστού, με την ανοχή του προέδρου του Συλλόγου Κ. Βιδανόπουλου.
Ο κ. Βιδανόπουλος, ο οποίος είχε καλέσει μεταξύ άλλων στην κοπή πίτας και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλο, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αχ. Μπέο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον «καλύτερο δήμαρχο όλων των εποχών». Τον Αχ. Μπέο εκθείασε επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Χαλέβας αναφερόμενος στο θέμα των λεωφορειόδρομων.
Παίρνοντας τον λόγο, στη συνέχεια, ο Αχ. Μπέος επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, αποδίδοντάς του για μία ακόμη φορά την ευθύνη για την απώλεια του έργου της τηλεμετρίας από τη ΔΕΥΑΜΒ και χαρακτηρίζοντάς τον «Νομάρχη Λάρισας».
Οι δηλώσεις Μπέου προκάλεσαν την αντίδραση του περιφερειακού συμβούλου Αργ. Κοπάνα, ο οποίος τόνισε ότι είναι ντροπή να αντιμετωπίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, όταν η Περιφέρεια διεκδικεί και υλοποιεί σημαντικά έργα για το Βόλο και ολόκληρη τη Μαγνησία. Ο κ. Κοπάνας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το έργο του Κ. Αγοραστού αναγνωρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ο χαρακτηρισμός του “Νομάρχη Λάρισας” που του αποδίδει η δημοτική αρχή Βόλου. «Δεν αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό αυτό ως πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας και πρώην αντιπεριφερειάρχης», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τον κ. Κοπάνα υποστήριξε ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Καλτσογιάννης, ο οποίος επίσης ήταν παρών στην εκδήλωση. Όμως, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ν. Παγασών Κ. Βιδανόπουλος, επιχείρησε συστηματικά να διακόψει τους κ.κ. Κοπάνα και Καλτσογιάννη προκειμένου να μην ακουστεί η απάντησή τους στον Αχ. Μπέο.
Ακολούθησε ένταση ενώ αρκετά από τα παρευρισκόμενα μέλη του Συλλόγου δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο πρόεδρός τους Κ. Βιδανόπουλος, καθώς όπως ανέφεραν αργότερα στον Αργ. Κοπάνα «δεν ήταν σωστό το γεγονός ότι δεν του επετράπη να μιλήσει και να απαντήσει με επιχειρήματα στα λεγόμενα Μπέου κατά του Κ. Αγοραστού, ειδικά για το έργο της τηλεμετρίας».
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το