Τοπικά

Σοβαρές ενστάσεις για τις εργασίες συντήρησης και αναγόμωσης των πυροσβεστήρων στα σχολεία

Σοβαρές ενστάσεις στο θέμα παράτασης της προθεσμίας περαίωσης των εργασιών επιθεώρησης, συντήρησης και αναγόμωσης των πυροσβεστήρων που υπάρχουν στα σχολικά και τα δημοτικά κτίρια, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.
«Είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Δεν γίνεται να μην ξέρουμε ποιοι πυροσβεστήρες λειτουργούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θ. Διαμαντένιας και χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δικαιολογίες ότι δεν έγινε αναγόμωση λόγω απουσίας των διευθυντών ή διακοπών των Χριστουγέννων.
Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της «Δύναμης Βόλου» Αρ. Δουλόπουλος τόνισε ότι ο ανάδοχος θα πρέπει να επιστρέψει αύριο κιόλας τους πυροσβεστήρες στα σχολεία. «Μιλάμε για παιδιά. Αν γίνει κάτι, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη», αναρωτήθηκε.
Η παράταση της προθεσμίας περαίωσης των εργασιών, που αφορούν το έτος 2017, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά να επικρίνει τις μειοψηφίες για τις παρατηρήσεις τους λέγοντας «βρείτε κανένα θέμα για να κάνετε σωστή αντιπολίτευση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το