Τοπικά

Σοβαρά οικογενειακά προβλήματα πίσω από την απόπειρα αυτοκτονίας 67χρονου στον Αλμυρό

Τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που επιδεινώθηκαν με την παρουσία δικαστικών επιμελητών για την επίδοση έξωσης, ήταν η αιτία που οδήγησαν έναν 67χρονο αλλοδαπό που διαμένει στον Αλμυρό, σε απόπειρα αυτοκτονίας.  Όλα ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι όταν στο νοικιασμένο σπίτι του 67χρονου εμφανίστηκαν οι δικαστικοί επιμελητές για να εκτελέσουν δικαστική απόφαση έξωσης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού.  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 67χρονος που φροντίζει και την κατάκοιτη σύζυγό του, κάνοντας περιστασιακά μεροκάματα, στην αρχή φάνηκε συνεργάσιμος με τους δικαστικούς επιμελητές.  Η συμπεριφορά του όμως άλλαξε αυτόματα και οι δικαστικοί επιμελητές αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία.  Τότε, έδειξε να πειθαρχεί και ξεκίνησε να συγκεντρώνει τα πράγματά του. Απουσίασε για λίγα λεπτά της ώρας προφασιζόμενος ότι θέλει να συγκεντρώσει τα πράγματα από το μπάνιο που βρίσκεται εκτός του χώρου του σπιτιού, στην αυλή.

Όταν πέρασε η ώρα και δεν εμφανιζόταν, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο μπάνιο να φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.  Ο 67χρονος μεταφέρθηκε στις 2 το μεσημέρι  στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ενώ όπως έγινε γνωστό ο ιδιοκτήτης ήθελε το σπίτι για ιδιοκατοίκηση και ο 67χρονος δεν το παρέδιδε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το