Τοπικά

Σούλα Μπαρτζιώκα: Είναι η ώρα μιας μεγάλης ιστορικής ευθύνης

K

Στους λόγους που καθόρισαν την απόφασή της να είναι υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Σούλα Μπαρτζιώκα κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, σήμερα το πρωί στα γραφεία της Νομαρχιακής. Η κ. Μπαρτζιώκα τόνισε οτι δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά υπαγορεύθηκε από τη βούλησή της να συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη για την έξοδο της χώρας από την ύφεση, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονική στιγμή για την Ελλάδα.
“Στόχος μου είναι να συμβάλω στην επίλυση των δραματικών διλλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας. Τη στιγμή που ο τόπος μας δοκιμάζεται και η παράταξη δίνει το δικό της αγώνα, στα δύσκολα είμαι παρούσα”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
“Αν συμφωνήσουμε ότι σήμερα δεν υπάρχει πολιτικός φορέας, κόμα ή κίνημα που μπορεί από μόνο του να εκπληρώσει εθνικές ανάγκες και κοινωνικές ελπίδες.
Αν συμφωνήσουμε ότι είναι αναγκαιότητα να κλείσει μια περίοδος επώδυνων θυσιών της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού που δεν πρέπει να χαθούν χωρίς νόημα.
Τότε μπορούμε εύκολα να ξεδιαλύνουμε την καθοριστική συμβολή και σημασία της ύπαρξης του ΠΑΣΟΚ ως τρίτου πόλου σήμερα. Γι’ αυτό χρήσιμη ψήφος στην κάλπη είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Καμία άλλη.
Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η εγγυήτρια δύναμη για τη χώρα, που πρέπει να βγει από τα αδιέξοδα χωρίς να έχει λεηλατηθεί από το λαϊκισμό. Γιατί ο λαϊκισμός και η ανευθυνότητα κλείνουν τις πόρτες της Ευρώπης και κλονίζουν το οικονομικό σύστημα.
Το ΠΑΣΟΚ όλη την περίοδο μετά τις εκλογές του 2012 στήριξε χωρίς αμφιταλαντεύσεις την πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση, αποτέλεσε τον εγγυητή της πολιτικής σταθερότητας. Και πάντα, με γνώμονα τον σεβασμό των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας στους πολίτες, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Προσωπικά, δεσμεύομαι να συμμετέχω σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της Μαγνησίας. Καλούμε όλους τους πολίτες να δώσουμε τη μάχη.
Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε και μπορούμε… Η Μαγνησία στην επόμενη Βουλή, θα έχει πιο ισχυρή φωνή με εκπρόσωπο στο Κοινοβούλιο εκλεγμένο από το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, που έδωσε εδώ και χρόνια μάχες για να σταθεί η χώρα όρθια.
Έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους. Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, πρέπει ο ελληνικός λαός με βαθιά περίσκεψη και μεγάλη προσοχή να σκεφτεί τι είναι αυτό που κρίνεται στις 25 Ιανουαρίου. Ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα κρατούν τη μοίρα τους στα χέρια τους. Είναι η ώρα μιας μεγάλης ιστορικής ευθύνης, που θα καθορίσει τη μοίρα του τόπου μας για τις επόμενες δεκαετίες. Κρατάμε ψηλά την ευθύνη και ευθύνη σημαίνει πατρίδα, σημαίνει μέλλον!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το