Τοπικά

SOS για μητέρες στον Βόλο – Ζητούν γάλα, πάνες και ρούχα για τα παιδιά τους

Βοήθεια από την Ομάδα Αλληλοβοήθειας ζητούν γυναίκες που είναι έτοιμες να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Με μηνύματά τους στην ομάδα ζητούν γάλα και πάνες για τα παιδιά τους αλλά και ρούχα, παπούτσια και κουβέρτες για τα παιδιά τους.   Έξω μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος φτώχειας και εξαθλίωσης” ανέφερε σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος της Τοπικής Ομάδας Γ. Γαγάρας και τόνισε πως έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο”.

Τα μηνύματα που έχει λάβει η Ομάδα Αλληλοβοήθειας:

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Ομάδα Αλληλοβοήθειας, δύο γυναίκες πολύ σύντομα θα φέρουν στον κόσμο δύο μικρούς ανθρώπους και ζητάνε τη βοήθεια μας καθώς και μια μαμά που δυσκολεύεται να τα φέρει βόλτα με ένα μπέμπη 4 μηνών και 3 κοριτσάκια 3 και 4.5 ετών. Υπάρχουν και άλλες 7 οικογένειες που χρειάζονται τρόφιμα και κυρίως κρέας και είδη ψυγείου για τα μικρά παιδιά τους.

Πιο αναλυτικά
🔸Βρεφικό γάλα Sanilac νο1
🔸Πανες νο4 και νο6
🔸Ρουχακια για αγοράκι 6-12 νούμερο
🔸 Ρουχακια για κορίτσια από 3 έως 5 ετών
🔸κουβερτουλες παιδικές
🔸 Παπούτσια 24 και 25 νούμερο για κοριτσάκια

Για τις δύο εγκυμονούσες καθώς και για τις άλλες 7 οικογένειες συστήνουμε τη χρήση δωροεπιταγων ώστε να αγοράσει η κάθε οικογένεια αγαθά συμφωνα με τις ανάγκες (φρέσκο γάλα,κρέας, προϊόντα ψυγείου, καθαριστικά κτλ) .
-Πως το κάνουμε αυτό;
Στις μεγάλες αλυσίδες μάρκετ στο ταμείο ζητάμε μια δωροεπιταγη ανάλογα με το ποσό που θέλουμε να διαθέσουμε (5,10, 20 ευρώ κτλ)
-Που συγκεντρώνονται οι προσφορές και οι δωροεπιταγες;

Στα καταστήματα
🔸Cafe Hive (Αναλήψεως με Κασσαβέτη)
🔸Στο Καφεκοπτειο-Παντοπωλειο Los Gatitos Ανθίμου Γαζή 124 δίπλα από τη κλινική Ελπίς

Οι δωροεπιταγες είναι απαραίτητες για τη προμήθεια φρέσκων προϊόντων και κρέατος καθώς για λόγους ασφαλείας και ευπαθείας των τροφίμων δεν διακινουμε νωπά προϊόντα και ταυτόχρονα κάθε οικογένεια αγοράζει σύμφωνα με τις ανάγκες της χωρίς να δημιουργήθει υπερσυγκέντρωση αγαθών.
Για τους φίλους που θέλουν να βοηθήσουν από μακριά τόσο τις εγκύουλες αλλά και τις οικογένειές μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ομάδα μας.
Ακόμα και αν δεν έχετε τη δυνατότητα, η κοινοποίηση της παρούσας είναι εξίσου σημαντικη.
“Έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο.
Με διακριτικότητα και εχεμύθεια θα τα καταφέρουμε.
Υ.Γ Ενδεικτικά επισυνάπτουμε μέρος συνομιλιών μας με κάποιες οικογένειες.
Έξω μαίνεται ένας ακήρυχτος πόλεμος φτώχειας και εξαθλίωσης”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το