Τοπικά

Σωματείο Καθαριστριών κατά προέδρου ΕΚΒ

IMG_0754

Με προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θαν. Παπαδημόπουλο απαντά το σωματείο καθαριστριών, για τις καταγγελίες της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου εναντίον της προέδρου κ. Κουρτέση.

Η ανακοίνωση

Ο Καίσαρας – «Θεσμός», πρόεδρος του ΕΚΒ, με την ανακοίνωση εναντίον του σωματείου μας και της προέδρου του, προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο – άσπρο για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα! Φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται ότι κάποιος «σωσίας» του ήταν στην υπογραφή της επαίσχυντης σύμβασης για τον εργολάβο στο Νοσοκομείο που αφήνει στο δρόμο δεκάδες συναδέλφισσες, την ίδια ώρα που όχι μόνο εμείς αλλά και ο ίδιος ο Διοικητής του Νοσοκομείου δήλωσε ότι πιο παρόν δεν μπορούσε να είναι. Εκτός αν είδε και εκείνος τον «σωσία». Επίσης στην τεράστια ανακοίνωσή του, τη γεμάτη με χαρακτηρισμούς, που έχει πετάξει καμιά σαρανταριά φορές τη λέξη «κομματική» σε όλες τις πτώσεις το στέλεχος της ΠΑΣΚΕ και του ΠΑΣΟΚ, φτάνει τελικά να πει ότι φταίει το Σωματείο μας για τη συγκεκριμένη σύμβαση που υπογράφτηκε!

Ακόμα δεν έχουν σιγήσει οι φωνές των εκατοντάδων συναδέλφων στα πεντάμηνα που έκαναν κινητοποίηση έξω από το Εργατικό Κέντρο γιατί ο κύριος «Θεσμός» είχε την αξίωση να γίνει εργοδότης διαλύοντας με την υπογραφή του και την υπογραφή των ομοίων του στη ΓΣΕΕ κάθε εργασιακό δικαίωμα και μάλιστα δεν τους πλήρωνε κι από πάνω.

Ακόμα ακούγονται οι γαργάρες της πλειοψηφίας του ΕΚΒ και του ιδίου για το ατύχημα στη Χαλυβουργία και τη δολοφονία του συναδέλφου, για το οποίο, πέρα από μια πραγματικά πολύ σκληρή ανακοίνωση – τέτοιες ξέρουν να γράφουν καλά οι αυλικού του «θεσμού» – δεν αξιώθηκε να κάνει τίποτε.

Και έχει το θράσος να μιλάει. Τα κάνει που τα κάνει, ε, όχι και να βγαίνει και από πάνω. Εκτός αν θέλει να μην τα αποκαλύπτουμε στους εργαζόμενους, για να μπορεί να τα κάνει πάνω στις πλάτες τους. Όχι μόνο δεν θα του κάνουμε το χατίρι, αλλά θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοσία και τους εργοδοτικούς σαν τα μούτρα του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το