Τοπικά

Σωματεία της Μαγνησίας συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Σωματεία της Μαγνησίας ενώνουν τις δυνάμεις τους συγκεντρώνοντας προϊόντα διατροφής, καθαρισμού και άλλα είδη ανάγκη, προκειμένου να ενισχύσουν τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της περιοχής.

Πρόκειται για τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών, το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων Μαγνησίας, το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Μαγνησίας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας, τον Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις. Εκπρόσωποι των παραπάνω σωματείων, θα βρεθούν τις επόμενες μέρες έξω από καταστήματα της πόλης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους:

Τα σωματεία μας, από την αρχή της πανδημίας έχουν μπει μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας και της ζωής όλου του λαού. Για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και για την προάσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.
Σήμερα που η κυβέρνηση και η εργοδοσία με αφορμή την πανδημία έχουν εξαπολύσει λυσσαλέα επίθεση στα δικαιώματά μας, χρειάζεται να δυναμώσουμε την κοινή πάλη, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και τους ανέργους της περιοχής που έχουν ανάγκη, που πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική, που τους κόβουν το ρεύμα, που ζουν με τον φόβο της κατάσχεσης, την ανεργία και τους μισθούς ψίχουλα.
Όλοι μια γροθιά συγκεντρώνουμε είδη διατροφής, είδη καθαρισμού και άλλα είδη ανάγκης.

Καλούμε όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, ώστε να μη μείνει κανείς μόνος του, ιδιαίτερα τις γιορτινές μέρες.

Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το Στέκι της Λαϊκής Αλληλεγγύης των σωματείων, που λειτουργεί
κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στο Μεταξουργείο (είσοδος από Καραμπατζάκη).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το