Τοπικά

Σωματεία και σύλλογοι καλούν για μαζική συμμετοχή πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στις 6:30 το απόγευμα, όπου θα συζητηθεί το θέμα της καύσης σκουπιδιών καλούν 11 σωματεία και σύλλογοι της Μαγνησίας. Οι σύλλογοι καλούν τους πολίτες σε γενικό ξεσηκωμό για να υπερασπιστούν την υγεία και τη ζωή των παιδιών τους.

Η κοινή ανακοίνωση των συλλόγων:
«Την Δευτέρα 12/3 επαναλαμβάνεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για να συζητήσει το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Η Δημοτική Αρχή Βόλου, με την τεχνητή έλλειψη απαρτίας στην πρώτη συνεδρίαση, ούτε φυγομάχησε, ούτε απλά υποβαθμίσε τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Αντίθετα απέδειξε ότι, συνειδητά, υπηρετεί τα συμφέροντα του μονοπωλίου της LAFARGE και την καρκινογόνα καύση των απορριμμάτων εις βάρος της ασφάλειας και της δημόσιας υγείας.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά όλη την πόλη, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί σχεδόν όλοι οι φορείς. Μαζί με την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που έδωσαν τις κατάπτυστες αδειοδοτήσεις στην ΑΓΕΤ, έχουν τεράστιες ευθύνες. Μετατρέπουν το Βόλο σε θάλαμο τοξικών αερίων.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από το να κάνουμε δική μας υπόθεση την υπεράσπιση της υγείας και της ζωής μας, της υγείας και της ζωής των παιδιών μας.
Δεν θα πεθάνουμε για τα κέρδη του κεφαλαίου.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ»,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ,
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ-ΤΑΕ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ – ΦΠ.ΑΠ»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το