Τοπικά

Σωλήνες ύδρευσης για την υπογειοποίηση δικτύων Π.Ε. Καρδίτσας

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην προμήθεια σωλήνων άρδευσης προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υπογειοποίηση δικτύων της Π.Ε. Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε παρουσία του γενικού διευθυντή της Περιφέρειας κ. Κώστα Μέγα, τη σύμβαση του εν λόγω έργου προϋπολογισμού 349.969,19 € (με Φ.Π.Α). Με το έργο αυτό ο πρόκειται να πραγματοποιηθούν αντικαταστάσεις δικτύων συνολικού μήκους 20,4 χιλιομέτρων σε όλο το εύρος της Π.Ε Καρδίτσας.

Ο κ. Αγοραστός ανέφερε ότι η Περιφέρεια στηρίζει τον αγροτικό τομέα με έργα και δράσεις ουσίας. Στο νέο ΕΣΠΑ, όπου θα διαθέτουμε και Γεωργικό Ταμείο, έχουμε τη δυνατότητα για την υλοποίηση και άλλων έργων με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του αγροδιατροφικού τομέα στη Θεσσαλία».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος τόνισε τα εξής: «Με το έργο αυτό καλύπτουμε ανάγκες που δημιουργούνται στον αγροτικό τομέα. Οι σωλήνες θα αντικαταστήσουν τμήματα υπαρχόντων επιφανειακών αγωγών άρδευσης, τα οποία λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός, πλημμύρες κ.λ.π) αλλά και λόγω παλαιότητας έχουν φθαρεί με συνέπεια την απώλεια μεγάλων ποσοτήτων νερού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το