Αθλητισμός

Σοκαρισμένοι στη Νίκη μετά την αποχώρηση του Νίκου Ιμεράι

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις της Νίκης η απόφαση του Νίκου Ιμεράι να αποχωρήσει από τη Νίκη. Η ανακοίνωσή του μονοπωλεί τις συζητήσεις των φιλάθλων, καθώς ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Ένα μεγάλο σοκ ήταν για τη Νίκη η ανακοίνωση του Νίκου Ιμεράι ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ποδοσφαιρική ομάδα. Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ο «ισχυρός άνδρας» του ποδοσφαιρικού τμήματος είχε παραχωρήσει συνέντευξή του, όπου επανέλαβε την επιθυμία του να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα συνέβαινε, η κατάσταση ανατράπηκε στη Γενική Συνέλευση μετά τα όσα ακούστηκαν εναντίον του. Ίσως «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η ανακοίνωση του Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» με την οποία καλούσε όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα να σταματήσουν να αλληλοκατηγορούνται και είτε να ενωθούν για το καλό της Νίκης είτε να αποχωρήσουν.
Και το λέμε αυτό γιατί ο Νίκος Ιμεράι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών εξέδωσε τη δική του γραπτή δήλωση, με την οποία γνωστοποιούσε την αποχώρησή του από τη Νίκη. Μάλιστα τη δήλωσή του την ανάρτησε και ως απάντηση κάτω από την ανακοίνωση του Blue Club-Θύρα 3 στο Facebook, γεγονός που μάλλον δεν ήταν τυχαίο.
Πάντως από την πλευρά του ο σύνδεσμος, με τα όσα ανέφερε, στόχο είχε να σταματήσει ο «εμφύλιος» στην ομάδα και όχι να απομακρυνθεί ο Νίκος Ιμεράι. Βέβαια εκείνος ίσως φορτισμένος από τα τελευταία γεγονότα οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση, που προκάλεσε σοκ τόσο στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, όσο και στους φιλάθλους.

Η αλήθεια είναι πως άπαντες ήλπιζαν να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να σταματήσουν οι αλληλοκατηγορίες. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα μένει ακέφαλο για τη νέα σεζόν.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου, το οποίο μάλιστα εξέφρασε ο ίδιος προσωπικά στη Γενική Συνέλευση. Ωστόσο ακόμη πρόκειται για εκδήλωση ενδιαφέροντος και όχι για πρόταση και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για το συγκεκριμένο θέμα.

Από χθες γίνονται δεκτές οι υποψηφιότητες για τις εκλογές
Από χθες Τρίτη 18 Ιουνίου ως την Πέμπτη 27 του μήνα θα γίνονται δεκτές οι υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Θυμίζουμε ότι οι εκλογές θα διενεργηθούν το Σάββατο 29/6. Η ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής υπογραμμίζει τα κάτωθι:
«Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» στις 12/6/2019 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Παρασκευόπουλο Πέτρο, και Κουτσούκη Γεώργιο ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 18/6/2019 μέχρι και την Πέμπτη 27/6/2019, κατά τις ώρες 18:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και:
1) Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 29ης Ιουνίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» τις ώρες 10:00-20:00.
2) Θα δέχεται υποψηφιότητες για την εξελεγκτική επιτροπή.
3) Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.
Προσοχή: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00. με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το