Ελλάδα

Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα την 21χρονη Έμμα: «Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή»

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία της νεαρής κοπέλας Χ.Κ., η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Εγνατία, μπροστά από την Καμάρα, τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου.
Τα όσα είδε η νεαρή κοπέλα, πριν και μετά την θανατηφόρα παράσυρση της 21χρονης Έμμας, περιέγραψε στο makthes.gr. Όπως αναφέρει, κινούταν με ηλεκτρικό πατίνι επί της Δημητρίου Γούναρη και πριν φτάσει στην Εγνατία άρχισε να ακούει δυνατό θόρυβο που τον αποδίδει στην ταχύτητα του αυτοκινήτου.

«Επέστρεφα σπίτι μου με ηλεκτρονικό πατίνι και καθώς κατέβαινα την Δημητρίου Γούναρη, άκουσα από μακριά ένα δυνατό θόρυβο αυτοκινήτου. Ακουγόταν ότι τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και για αυτό, όταν έφτασαν στην Εγνατία, πάτησα κατευθείαν φρένο γιατί φοβήθηκα. Το αυτοκίνητο φαινόταν κινούμενη απειλή» λέει η Χ.Κ. μιλώντας στο makthes.gr.

Η νεαρή φοιτήτρια, όταν σταμάτησε στην Εγνατία, είδε το όχημα να έχει παρασύρει την άτυχη Έμμα. «Πατώντας φρένο κοίταξα αριστερά μου και είδα το αυτοκίνητο να έχει τινάξει στον αέρα την κοπέλα και να έχει χάσει τον έλεγχο. Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο που με έκανε να σταματήσω, γιατί φοβήθηκα από τον θόρυβο της ταχύτητας που έτρεχε. Ο οδηγός φαινόταν πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου εντελώς. Σκεφτείτε ότι το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων», λέει η νεαρή κοπέλα και υποστηρίζει ότι ο 26χρονος έκανε όπισθεν για να ξεφύγει.

«Προφανώς δεν υπήρχαν εμπόδια και έκανε όπισθεν για να φύγει βιαστικός, πάντα χωρίς να ανακάμπτει ταχύτητα ή να σταματάει το αυτοκίνητο. Έτσι όπως έκανε όπισθεν, ενώ η κοπέλα βρισκόταν ήδη χτυπημένη στη μέση του δρόμου, την πάτησε ξανά. Δεν νομίζω να κατάλαβε καν ότι την πάτησε για δεύτερη φορά όπως έφευγε. Άρχισαν όλοι να τρέχουν προς την κοπέλα να την βοηθήσουν και κάποιοι ντελιβεράδες κυνηγούσαν τον οδηγό να τον σταματήσουν που διέφυγε από την Ιασωνίδου. Όλα αυτά έγιναν σε δευτερόλεπτα», σημειώνει η Χ.Κ..

Η αυτόπτης μάρτυρας σοκαρισμένη πλησίασε την 21χρονη, να δει αν είναι καλά και αφηγείται την στιγμή που στο σημείο έφτασε μια φίλης της. «Εγώ συντετριμμένη, χωρίς να καταλαβαίνω από το σοκ τι ακριβώς έχει γίνει, πέρασα απέναντι και κοίταξα προς την κοπέλα, να δω εάν είναι καλά. Δεν είχε όμως τις αισθήσεις τις και τα πράγματα της είχαν ξεχυθεί παντού. Πήγα προς τη στάση να περιμένω το αστικό, διότι μου ήταν αδύνατο να οδηγήσω μετά από αυτό το σοκ που είχα πάθει και όσο περίμενα στη στάση έφτασε η αστυνομία. Κάποια στιγμή βλέπω μια κοπέλα με το κινητό και τα κλειδιά της στα χέρια να τρέχει στη μέση του δρόμου κλαίγοντας και να φωνάζει. Όσο πλησίαζε προς το σημείο, φώναζε πιο δυνατά και έκλαιγε με μεγαλύτερους λυγμούς.

Σκέφτηκα θα είναι καμιά φίλη της, που μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν. Ήταν ανατριχιαστικό αλήθεια! Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, πήραν την κοπέλα και στο σημείο παρέμεινε η αστυνομία να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσε σχετικά με τον οδηγό αλλά και τις συνθήκες του δυστυχήματος. Μπήκαμε στο αστικό που ήρθε και ήμασταν όλοι ταραγμένοι. Κοιτιόμασταν στα μάτια όλοι βουρκωμένοι». Αυτά είναι τα λόγια της νεαρής κοπέλας που βρέθηκε μπροστά στο τραγικό συμβάν.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το