Τοπικά

Σοκ στον Βόλο από τον θάνατο του Σοφοκλή Γαρουφαλιά

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το απόγευμα ο Σοφοκλής Γαρουφαλιάς, πρώην συνεργάτης του αείμνηστου Βολιώτη πολιτικού Θανάση Νάκου.
Ο 72χρονος, έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε κατάστημα οπτικών στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Δημητριάδος με Σπ. Σπυρίδη. Ασθενοφόρο κλήθηκε στο σημείο και παρέλαβε τον άτυχο 72χρονο και σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του εκτιμάται ότι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.
Ο Σοφοκλής Γαρουφαλιάς ήταν συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος  της Εθνικής και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Αυτοκινητών Βόλου, στην οποία είχε διατελέσει και πρόεδρος.
Πριν από περίπου ένα χρόνο είχε χάσει τον αδερφό του Δημήτρη, που διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτων.

Συλλυπητήρια δήλωση του βουλευτή Χρ. Μπουκώρου:
Με οδύνη και θλίψη πληροφορήθηκα την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου φίλου Σοφοκλή Γαρουφαλιά. Ο Σοφοκλής υπήρξε στενός και σταθερός συνεργάτης του αείμνηστου υφυπουργού Εσωτερικών και βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου επί 25 χρόνια.
Ο εκλιπών με τη συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του αφήνει πίσω του θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία της Μαγνησίας. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι φίλε Σοφοκλή, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το