Τοπικά

Φρίκη: 55χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων αγοριών

Σοκ στην τοπική κοινωνία προκαλεί νέα υπόθεση με αποπλάνηση ανηλίκων παιδιών και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, που έφερε στο φως εισαγγελική δίωξη, που ασκήθηκε προ ημερών στο Βόλο.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη σε Βολιώτη, ηλικίας γύρω στα 55, για αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών κατά συρροή και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, από πρόσωπο που φέρεται να συνοικεί και να είναι συγγενικό με τα δύο παιδιά.

Πρόκειται, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, για άνδρα, που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και ο οποίος κατηγορείται ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα εντός του 2018 αποπλάνησε δύο αγοράκια κάτω των 14 ετών και μάλιστα το ένα εκ των δύο κάτω των 12 ετών…

Ο 55χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είναι συγγενικό πρόσωπο, πιθανότατα θείος, των παιδιών, των οποίων οι γονείς του τα είχαν εμπιστευτεί, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο 55χρονος δηλαδή είχε επιφορτιστεί από τους γονείς των δύο ανήλικων αγοριών, να τα προσέχει, κατά την διάρκεια της απουσίας τους στις δουλειές τους. Τα παιδιά φέρεται να ενημέρωσαν τους γονείς τους για το τι διαδραματιζόταν, κάθε φορά που αυτοί αποχωρούσαν από το σπίτι και η μητέρα τους φέρεται να έκανε σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, που άσκησε τελικά και την σχετική δίωξη.

Η υπόθεση βρίσκεται στην κύρια ανάκριση και εντός των προσεχών ημερών ο κατηγορούμενος θα κληθεί να απολογηθεί στον ανακριτή, καθώς η δίωξη σε βάρος του είναι σε βαθμό κακουργήματος. Τα δύο παιδιά που φέρεται να βίωσαν την αποπλάνηση, είναι αδελφάκια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το