Ελλάδα

Σοκ στην Κύπρο: Η σορός στη βαλίτσα πιθανότατα ανήκει στην 8χρονη Εlena-Natalia

Σε παιδί και πιο συγκεκριμένα στην 8χρονη Εlena-Natalia φαίνεται ότι ανήκει η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό της Κύπρου, όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ, στο πλαίσιο της υπόθεσης του Serial Killer με τις επτά δολοφονίες γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, το πτώμα φέρεται να ανήκει στο 8χρονο κοριτσάκι Elena-Natalia Bunea, το οποίο είχε εξαφανιστεί μαζί με τη μητέρα του Livia Florentina Bunea και ο 35χρονος καθ΄ομολογία κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η σoρός της ανήλικης εντοπίστηκε ντυμένο μέσα στην ταξιδιωτική βαλίτσα.  To πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, ενώ επιτόπια αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οι έρευνες με το sonar και τη ρομποτική κάμερα στην κόκκινη λίμνη θα συνεχιστούν το πρωί της Δευτέρας, με στόχο να εντοπιστεί η δεύτερη βαλίτσα, που ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε και να πέταξε στη λίμνη ένα από τα θύματα του.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κύπρο Μάρκος Τράγκολας, αναφερόμενος στις έρευνες που διενεργούνται προς εντοπισμό των σορών των θυμάτων, εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας το σύστημα σόναρ είχε σαρώσει ολόκληρη την έκτασης της λίμνης. Πρόσθεσε ότι στις 5 το πρωί της Κυριακής δόθηκαν τα αποτελέσματα της σάρωσης, επισημαίνοντας ότι ο αναλυτής και χειριστής του σόναρ υπέδειξε κάποια σημεία αναφοράς δίδοντας μάλιστα και προτεραιότητα.

Συνεχίζοντας, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής είπε ότι στο σημείο πρώτης προτεραιότητας με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας προσεγγίστηκε, εντοπίστηκε το αντικείμενο, σηματοδοτήθηκε και στη συνέχεια, δύτης καταδύθηκε και ανέσυρε το αντικείμενο, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπήρχε μία σορός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το