Ελλάδα

Σοκ στη Ρόδο: 72χρονος αποπλάνησε 11χρονη κόρη γιατρού

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά το άκουσμα της είδησης της αποπλάνησης της 11χρονης κόρης ενός γιατρού από έναν 72χρονο.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως τον 72χρονο είχε περιθάλψει ο πατέρας της 11χρονης, ο οποίος είναι ιατρός στο Κέντρο Υγείας της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki, o ηλικιωμένος είναι προσωρινά κρατούμενος κι αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου στις 5 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος είχε υποστεί σωματικές βλάβες από τροχαίο ατύχημα, για τις οποίες δέχθηκε την ιατρική φροντίδα του ιατρού και πατέρα της ανήλικης. Ετσι, στο ιατρείο γνώρισε για πρώτη φορά την 11χρονη και όταν έφυγε ο πατέρας της από τον χώρο για να εξετάσει κάποιο άλλο περιστατικό, επεδίωξε να την πλησιάσει και να της δώσει φιλί, χωρίς ωστόσο η ανήλικη να ανταποκριθεί.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Επειτα από κάποιες ημέρες ο 72χρονος μετέβη πάλι στο κέντρο υγείας προκειμένου να προβεί στην αλλαγή επιθεμάτων και συνάντησε εκ νέου την 11χρονη. Εκεί φέρεται να την οδήγησε σε χώρο πίσω από το ιατρικό κέντρο και προέβη σε ασέλγεια εις βάρος της.

Τότε, η ανήλικη ομολόγησε όσα είχαν συμβεί στον πατέρα της και τότε ο κατηγορούμενος άρχισε να κλαίει διαψεύδοντάς την. Ο ιατρός την εξέτασε και διαπίστωσε ότι έφερε τραύματα στο σώμα του που μαρτυρούσαν αποπλάνηση με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να προβεί στη σύλληψη του 72χρονου.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα όσα του απέδωσαν ισχυριζόμενος ότι είναι στην φαντασία της ανήλικης, αλλά και ότι η αντίδραση του πατέρα ήταν υπερβολική.

Παράλληλα, ο 72χρονος υποστήριξε ότι κατά την διάρκεια της πράξης υπήρχε και τρίτο πρόσωπο -αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε το περιστατικό και μάλιστα το μετέφερε στον πατέρα της, πράγμα που διαψεύστηκε, αφού εκείνος βρισκόταν την επίμαχη ημέρα στην Τουρκία.

Τέλος, ο τρόπος που περιγράφει την σύλληψή του διαψεύδεται από τις ίδιες τις καταθέσεις των αστυνομικών, τονίζοντας ότι είχε αυτοβούλως παραμείνει στο κέντρο υγείας και μπήκε μέσα στο περιπολικό χωρίς οι αστυνομικοί να τον δεσμεύσουν ενώ ισχυρίζεται ότι οι γονείς δραματοποίησαν την κατάσταση και πως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης διαφέρουν με όσα ισχυρίζεται ο πατέρας της ανήλικης.

Πηγή πληροφοριών: dimokratiki

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΠΟΥ: Πέντε νεκροί από ψιττάκωση, «πυρετό των παπαγάλων», στην Ευρώπη – Τι είναι και πώς μεταδίδεται

Ασυνήθιστη αύξηση των κρουσμάτων ψιττάκωσης καταγράφεται από το 2023 σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες, προειδοποιεί ο…

8 Μαρτίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – «Ένιωσα μια ενόχληση που ευτυχώς δεν αγνόησα»

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram το…

8 Μαρτίου 2024

O τροχός που αποκολλήθηκε από Boeing 777 κατά την απογείωση έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα

Πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σε χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο έπεσε…

8 Μαρτίου 2024

Παπαστεργίου: Έρχεται έκδοση πιστοποιητικών με φωνητική εντολή

Στα επόμενα βήματα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπαστεργίου, προαναγγέλλοντας την έκδοση πιστοποιητικών…

8 Μαρτίου 2024

Μπέος για Κούγια: Έχουμε μια κόντρα αλλά ουδέποτε αμφισβήτησα ότι είναι ικανότατος νομικός

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος σχετικά με την ανάληψη της υπεράσπισης της ΠΑΕ…

8 Μαρτίου 2024

Βρέθηκαν 1,2 κιλά χρυσός και πυρομαχικά σε τάπερ στο σπίτι της τρομοκράτισσας της RAF, Ντανιέλα Κλέτε

Έκπληκτες έμειναν οι αστυνομικές αρχές του Βερολίνου όταν αντίκρυσαν, αφού πρώτα έκαναν φύλλο και φτερό…

8 Μαρτίου 2024