Θ Plus

Σοφία Αλεξανιάν: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση – Με κάλεσε στο καμαρίνι και κατέβασε το παντελόνι

Στην σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη από γνωστό άνθρωπο του θεάτρου αναφέρθηκε η Σοφία Αλεξανιάν, σε συνέντευξή της που προβλήθηκε σήμερα το πρωί.
Η ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το συμβάν, φωτογραφίζοντας στις δηλώσεις της γνωστό πρωταγωνιστή.

«Όταν εργαζόμουν σε ένα σίριαλ, στην «Πολυκατοικία», ήμουν εκεί βοηθός ενδυματολόγου. Υπήρχε ένας ηθοποιός από ένα άλλο σίριαλ που γυριζόταν εκεί πέρα και μου είπε να του πάω το βιογραφικό μου. Πήγα να τον δω στο θέατρο και μου λέει πάμε στο καμαρίνι. Πήγα στο καμαρίνι, του έδωσα το βιογραφικό μου, το διάβασε κι έφυγε, λέγοντάς μου ότι επιστρέφει σε λίγο. Επιστρέφει μετά από ελάχιστα λεπτά με κατεβασμένο το παντελόνι.

Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του και είμαι από τους ανθρώπους που δεν συμμετείχε στις καταγγελίες. Αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται τώρα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα που περνάει. Όλοι ξέρουμε για ποιον πρόκειται. Αισθάνθηκα ικανοποίηση που βγήκε στη φόρα. Κάποιος δεν φοβήθηκε να πει ένα όνομα ανοικτά, όπως δεν το κάνω εγώ» είπε η Σοφία Αλεξανιάν.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο Big Brother, η Σοφία Αλεξανιάν είπε: «Η ματαιοδοξία μου με κατέστρεψε και με πήγε σε αυτά τα μονοπάτια. Το καστ που ήταν μέσα ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει σε ανθρώπους».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το