ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία

Ελλάδα

Πήρε κλίση… το κολωνάκι 

Οι εικόνες της ημέρας

Οι «σκελετοί» του ΠΑΣΟΚ

Παραπολιτικά

Διάλυση στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας 

Παραπολιτικά

Τοπικά

Σκουπιδότοπος το Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς (photos)

Σε άθλια κατάσταση με ελλείψεις και γεμάτο φύλλα και σκουπίδια είναι το Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς, το οποίο, όπως τόνισαν αθλούμενοι, έχει εγκαταλειφθεί πάρα πολύ καιρό και οι μικροεπεμβάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών είναι «παρηγοριά στον άρρωστο».
Το Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς, εκτός ότι αποτελεί τον μοναδικό χώρο άθλησης στην περιοχή, είναι και ο μεγαλύτερος αθλητικός χώρος στο πολεοδομικό συγκρότημα ανοιχτός για πολλές ώρες της ημέρας και ελεύθερος για χρήση χωρίς κάποιο οικονομικό κόστος.

Με φύλλα έχει γεμίσει και ο διάδρομος του στίβου

Είναι χαρακτηριστικό ότι αθλούμενοι σχεδόν από όλο τον Βόλο και τη Νέα Ιωνία επισκέπτονται τον αθλητικό χώρο για να αθληθούν και να περάσουν ώρες ξενοιασιάς και διασκέδασης.
Δυστυχώς, όμως, πολλά χρόνια έχει εγκαταλειφθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και οι «ενέσεις» που γίνονται μέσω επιδιορθώσεων αποτελούν «παρηγοριά στον άρρωστο», όπως σημείωσε αθλούμενος χθες το απόγευμα.

Ξεχειλισμένοι οι κάδοι απορριμμάτων και τα καλαθάκια σκουπιδιών

Φύλλα και σκουπίδια είναι εμφανή σε κάθε σημείο μαρτυρώντας ότι συνεργεία καθαρισμού έχουν καιρό να περάσουν από το Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς να το καθαρίσουν και να απομακρύνουν τα φύλλα και τα απορρίμματα.
Τα καλαθάκια σκουπιδιών είναι ξεχειλισμένα, οι τοίχοι στο κτίριο είναι γεμάτοι συνθήματα, ενώ τα σημάδια υγρασίας και μη συντήρησης είναι εμφανή στους τοίχους του κτιρίου.
Ένα εξωτερικό φως στο υπόγειο είναι «ξεχαρβαλωμένο» και φαίνονται τα καλώδια, δύο κομμάτια περίφραξης είναι πεταμένα έξω από το κεντρικό γήπεδο καλαθοσφαίρισης, ενώ πρέπει να απομακρυνθούν διαλυμένες ζαρντινιέρες, που κατέστρεψαν επιτήδειοι.

Η σιδερένια πόρτα εισόδου στο γήπεδο μπάσκετ έχει πεταχτεί στην περίφραξη

Το κεντρικό γήπεδο καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα στις ξύλινες κερκίδες είναι γεμάτες με σκουπίδια και φύλλα, ενώ και έξω από αυτό η εικόνα δεν είναι η καλύτερη.
Λείπει το σιδερένιο καπάκι από φρεάτιο ακριβώς δίπλα από το γήπεδο μπάσκετ στην οδό Γ. Δήμου, στο γήπεδο βόλεϊ και σε αυτό της καλαθοσφαίρισης πρέπει να πέσει νέο υλικό, διότι έχει «ξεφτίσει» και γλιστρά.
Τέλος έξω από το γήπεδο βόλεϊ άνοιξε μια τρύπα, η οποία δεν έκλεισε ποτέ, λείπουν διχτάκια από τις μπασκέτες, ενώ έχει υποχωρήσει από την πολυκαιρία και τη χρήση το κοκκινόχωμα από τον στίβο με αποτέλεσμα να είναι εμφανές το χαλίκι.

Το κοκκινόχωμα στον στίβο έχει υποχωρήσει από την πολυκαιρία και τη χρήση
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το