Παραπολιτικά

Σκοταδισμός

Του προφήτη Ηλία χθες , μεγάλη η χάρη του, και ένας άνθρωπος που στη χώρα της απόλυτης οικονομικής διάλυσης κινείται αποκλειστικά με ελικόπτερα και αεροπλάνα, χωρίς να τον ενοχλεί το «κράξιμο», «προσγειώθηκε» σε ένα στρατόπεδο. Φωτογραφήθηκε μπροστά από οικήματα που θύμιζαν Γιουγκοσλαβία στην εποχή των βομβαρδισμών και δήλωσε πως «με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι στην έδρα της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, για να εορτάσουμε μαζί, με θρησκευτική ευλάβεια, τη μνήμη του Προφήτη Ηλία, προστάτη του Όπλου της Αεροπορίας Στρατού».
Μετακινήθηκε με ελικόπτερο και ήρθε στο Στεφανοβίκειο για να ανακοινώσει ότι θέλει να γιορτάσει με ευλάβεια τον Προφήτη Ηλία! Τα υπόλοιπα σημεία της εθνικοπατριωτικής ομιλίας Καμένου που δεν έχει καταγγελθεί τυχαία για πατριδοκαπηλεία από το σύνολο των προοδευτικών δυνάμεων, ακόμα και από τους συνεταίρους του, ήταν ανατριχιαστικά.
Το «τερμάτισε» όμως όταν προχώρησε σε ανακοινώσεις βαρύγδουπες που αλλάζουν τη ροή της ιστορίας.
«Από σήμερα και με απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών, αλλά και του Ανώτατου Συμβουλίου Άμυνας καθιερώνουμε επίσημα τον Προφήτη Ηλία ως Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού. Σε λίγες ημέρες, θα έχετε στη διάθεσή σας και το Εθνόσημο με τον Προφήτη Ηλία που μπορείτε επάξια να φέρετε στις στολές σας», είπε απευθυνόμενος στους φαντάρους και περίμενε αλαλαγμούς, για το νέο αξεσουάρ . Και απορούμε εύλογα: Με αυτά τα εξόχως σοβαρά θέματα ασχολείται το συμβούλιο των αρχηγών άμυνας της χώρας;
Ο απόλυτος σκοταδισμός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το