Τοπικά

Σκόπελος: Σταθερά παραμένουν τα τέλη κοινόχρηστων χώρων το 2023

 

Σταθερά θα παραμείνουν το 2023 τα τέλη χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και γενικά κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Σκοπέλου όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο. Για τα τραπεζοκαθίσματα στην Κοινότητα Σκοπέλου διατηρείται η ενιαία τιμή εντός και εκτός οικισμού σε 15 ευρώ/ τμ και για την Κοινότητα Γλώσσας και Κλήματος σε 10 ευρώ/ τμ. Αντίστοιχα για την τοποθέτηση προσθηκών σε καταστήματα στην Κοινότητα Σκοπέλου παραμένει σε 56 ευρώ/τμ και στις άλλες δύο κοινότητες σε 24 ευρώ/τμ. Αναφορικά με το τέλος χρήσης κοινόχρηστου χώρου για τους αμαξηλάτες επίσης το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να μην αυξηθεί και παραμένει σε 160 ευρώ ετησίως. Καμία αύξηση δεν θα γίνει και στον συντελεστή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων που παραμένει και το 2023 σε 0,3ευρώ/τμ.
Επίσης αποφασίστηκε η μη αύξηση του τέλους χρήσης κοινόχρηστων χώρων που καταλαμβάνουν τα περίπτερα για το 2023 που παραμένει σε 30 ευρώ ανά τ.μ. για όλο τον Δήμο Σκοπέλου. Καμία αύξηση και για το τέλος ακίνητης περιουσίας όπως επίσης σταθεροί παραμένουν το 2023 και οι συντελεστές του τέλους διαφήμισης.
Σταθερά παραμένει και το ανταποδοτικό τέλος δικαιωμάτων χρήσης του δημοτικού σφαγείου όπως επίσης και το δικαίωμα εκποίησης μνημείου που θα ανέρχεται και το 2023 στα 200 ευρώ για τρία χρόνια και το δικαίωμα εκταφής στο ποσό των 150 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το