Τοπικά

Σκόπελος: Μετεκλογικές επισκέψεις του Στ. Περίσση – Ζήτησε τη συνεργασία όλων

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, την Δευτέρα 3 Ιουνίου, επισκέφτηκε αρχικά το Νέο Κλήμα (Έλιος) και στην συνέχεια την Γλώσσα, με σκοπό να ευχαριστήσει από κοντά τους δημότες που τον τίμησαν με την ψήφο τους και τον ανέδειξαν νικητή των δημοτικών εκλογών.

Στο Έλιος επισήμανε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θέλει να αποκαταστήσει ξανά τον κοινωνικό ιστό, να ενώσει όλο το νησί και να μην επιτρέψει σε κανέναν να δημιουργήσει διαχωρισμούς. Αυτό θα το πετύχει καταρχήν με την στενή συνεργασία του με το νεοεκλεγέν Τοπικό Συμβούλιο, όπως είπε.

Ο κ. Περίσσης απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους πολίτες που ασχολούνται με τα κοινά, σε αυτούς που συμμετέχουν στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, στον Δήμο και στις σχολικές επιτροπές, να βοηθήσουν στην προσπάθεια στην οποία θα κάνει η νέα Δημοτική Αρχή.
Πριν αναχωρήσει από το Έλιος ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους εκλεγμένους και μη εκλεγμένους, όλων των Τοπικών και Δημοτικών Συμβουλίων.

Στην συνέχεια μετέβη στην πλατεία της Γλώσσας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε άτομα που δεν βρίσκονται πια στη ζωή, όπως είναι ο πρώην Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Γιώργος Μιχελής, ο πρώην Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου επί θητείας του κ. Κωνσταντίνος Σπύρου, ο πρωτεργάτης του πολιτιστικού χορευτικού της Γλώσσας κ. Διαμαντής Παλαιολόγος και πολλοί άλλοι.

Ζήτησε την συνεργασία του εκλεγμένου Τοπικού Συμβουλίου, των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, αλλά και όλων όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, από όλους τους συνδυασμούς.
Υπενθύμισε ότι τα χωριά θα διοικηθούν πρωτίστως από τους δικούς τους ανθρώπους και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν και να το τηρήσουν στο μέλλον, όλες οι επόμενες Δημοτικές Αρχές.

Επισήμανε ότι η οικονομική ανάπτυξη των χωριών πρέπει να στηριχτεί κυρίως στους ντόπιους ανθρώπους και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει ώστε αυτοί που ζουν εδώ, να έχουν μεγάλο μερίδιο των έργων που θα γίνουν και για να δοθεί εργασία σε πολλούς.
Κλείνοντας την ευχαριστήρια ομιλία του, ζήτησε για ακόμα μια φορά την στενή συνεργασία όλων, είτε ψήφισαν τον συνδυασμό του είτε όχι και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους τον χρειάζονται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το