Τοπικά

Σκληρή κόντρα για τα ακίνητα του Νοσοκομείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Σκληρή αντιπαράθεση για τα ακίνητα του Νοσοκομείου σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ανάμεσα στον Αχ. Μπέο και τη δημοτική σύμβουλο της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο”, σύζυγο του Διοικητή του Αχιλλοπούλειου, Αφροδίτη Γαντζού.

Ο Αχ. Μπέος επιτέθηκε στον διοικητή του Νοσοκομείου Μ. Δραμητινό ότι δεν δίνει τα ακίνητα του Ιδρύματος για πάρκινγκ στο δήμο Βόλου, λέγοντας πως έδωσε το «Τιτάνια» (Ογλ-Αργοναυτών) σε ιδιώτη και όταν η δημοτική σύμβουλος κ. Γαντζού διέψευσε την τοποθέτηση, της επιτέθηκε λέγοντας πως ψεύδεται και δεν έχει φιλότιμο. Ζήτησε να καλέσουν τον επιχειρηματία «προκειμένου να αποδειχθεί ότι το κτίριο νοικιάστηκε για να γίνουν «φρουτάκια» και παρουσιάστηκε το συμφωνητικό του επιχειρηματία. Στην κ. Γαντζού επιτέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Λούλης μαζί με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Β. Ζαχείλα.
«Δεν είσαι τίποτα παραπάνω από τον Δραμητινό. Κάτσε κάτω και μην φωνάζεις» είπε η κ. Γαντζού, απευθυνόμενη στον κ. Λούλη. Επισήμως ενημερωθήκαμε όλοι ότι ο Α. Μπέος ζήτησε από τον Λούλη να διωχθεί ο Δραμητινός από το Νοσοκομείο για να γίνουν τα deal με τα οικόπεδα φιλέτα. Και κατηγορείτε τον Δραμητινό ότι δίνει τα ακίνητα για φρουτάκια. Σε λίγο θα τον βγάλετε και νταβατζή», είπε η δημοτική σύμβουλος και σύζυγος του κ. Δραμητινού.
“Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με τον σύζυγό σας. Πριν μας λέγατε ότι λέμε ψέματα. Αυτό το μισθωτήριο δείχνει ότι λέγατε εσείς ψέματα”  απάντησε στην κ. Γαντζού ο κ. Λούλης.

Στη συζήτηση για τη συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την ανάθεση υπηρεσίας “Συντήρηση, επισκευή και λειτουργία Σήραγγας Γορίτσας της Περιφερειακής οδού Βόλου-Αγριάς”, για χρονικό διάστημα δύο ετών, ο Αχ. Μπέος εξέφρασε την ευχή να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα στην Ελλάδα.
«Και αυτός που δουλεύει στις ιδιωτικές επιχειρήσεις άνθρωπος είναι. Απλά δεν είναι κοπρίτες σαν ένα ποσοστό εργαζομένων του Δημοσίου», είπε απευθυνόμενος στον Α. Ριζόπουλο που είναι εκπαιδευτικός. Η κ. Τσιτούμη του απάντησε ότι δεν δέχεται τον χαρακτηρισμό “κοπρίτες” ούτε για τους ιδιωτικούς, ούτε για τους δημόσιους υπαλλήλους.

Ότανο κ. Ριζόπουλος αντέδρασε –ενώ είχε δεχτεί και νωρίτερα ύβρεις γιατί συμμετείχε στις εκλογές της ΠΕΔ αλλά δεν του επιτράπηκε από τον πρόεδρο Γ. Μουλά να απαντήσει- ο Α. Μπέος έσπευσε να σημειώσει πως το 80% των υπαλλήλων του δήμου όταν ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ήταν αρχικοπρίτες. Τώρα, όπως είπε, έχει μειωθεί κατά πολύ το ποσοστό και εργάζονται περισσότεροι.
Για τον Α. Ριζόπουλο είχε υποστηρίξει πως τον πληρώνουν «οι μα..κες» οι πολίτες για να συνδικαλίζεται και δεν του επιτράπηκε να απαντήσει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το