Αθλητισμός

Σκληρή απάντηση του Παναθηναϊκού σε Γκιρτζίκη και ΕΠΟ

ÂÑÁÂÅÕÓÇ ÔÏÕ ÁÌÐÍÔÏÕË ÁÔÆÁÃÊÏÕÍ ÃÉÁ ÔÏ ÊÁËÕÔÅÑÏ ÃÊÏË ÔÇÓ 29çò ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇÓ

Νέα, ακόμη πιο καυστική ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη αλλά και της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΕΠΟ απειλεί τους πράσινους με αποβολή από το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που εκείνοι προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια κατά όσων θεωρεί εκείνη ότι την αδικούν.

Ο Παναθηναϊκός κάνει λόγο για «…πρεμούρα του προέδρου της ΕΠΟ», ενώ τονίζει την εμπλοκή του Γιώργου Γκιρτζίκη, αλλά και του Γιώργου Μποροβήλου σε δικαστικές υποθέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση του τριφυλλιού

«Σήμερα όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι έγιναν σοφότεροι.

Έμαθαν ότι ο τρις κακουργηματικά κατηγορούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ζητάει από τον υπόδικο για χειραγώγηση αγώνων πρόεδρο της Super League να δράσει κατά του Παναθηναϊκού που επιδιώκει ισονομία και σε καμία περίπτωση ευνοϊκή μεταχείριση.

Οφείλει να γνωρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι ουδείς είναι υπεράνω του ελληνικού Συντάγματος και των νόμων. Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα που του δίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων του.

Η πρεμούρα του προέδρου της ΕΠΟ να αξιώσει με τη σημερινή της επιστολή από τη Super League τη λήψη μέτρων εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προεξοφλεί τη συνέχιση σκανδαλωδών συμπεριφορών και τον εξαναγκασμό του να αμυνθεί με κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διαφυλάξει την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή www.sentragoal.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το