Αθλητισμός

Σκληρές εικόνες: Γυμνάστρια έσπασε και τα δυο της πόδια σε προσγείωση (vid)

Σοκ έχει προκαλέψει στην παγκόσμια κοινότητα της γυμναστικής ο σοβαρός τραυματισμός αμερικανίδας γυμνάστριας κατά την διάρκεια Περιφεριακών κολεγιακών αγώνων του National Collegiate Athletic Association (NCAA) Baton Rouge.
Η Σαμάνθα Σέριο που εκπροσωπούσε το πανεπιστήμιο Auburn τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια μίας συνηθισμένης – για την ίδια – άσκηση. Επιχείρησε flip handspring αλλά το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό και αποτυπώθηκε στο βίντεο που κυριολεκτικά σοκάρει.
Η Σαμάνθα προσγειώνεται πάνω στο στρώμα και σπάει και τα δυο της πόδια. Κριτές και υπεύθυνοι της διοργάνωσης «παγώνουν» για λίγα δευτερόλεπτα αλλά στη συνέχεια σπεύδουν να βοηθήσουν την αθλήτρια που σφαδάζει από τους πόνους…

Συντριπτικά κατάγματα
Λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν συντριπτικά κατάγματα και στα δύο της πόδια. Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς η Σέριο δεν υπολόγισε σωστά την προσγείωση της πάνω στο στρώμα και το σώμα της βρέθηκε απροετοίμαστο.

«Είναι στρατιώτης»
«Είναι στρατιώτης και της αξίζουν συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντιμετωπίζει μία τόσο σοβαρή κατάσταση. “Πήγαινε στην ομάδα που σε χρειάζεται, εγώ είμαι ασφαλής εδώ” μου είπε μόλις με είδε στο νοσοκομείο», είπε συγκινημένος ο προπονητής της Αουμπουρν Τζεφ Γκράμπα.

View this post on Instagram

Full party mode

A post shared by Samantha Cerio (@sam_cerio) on

Τόσο ο προπονητής της όσο και η ίδια η Σαμάνθα Σέριο ανακοίνωσαν πως αυτό το διπλό ατύχημα θα σημάνει και το τέλος της αθλητικής της καριέρας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το