Κόσμος

Σκλάβα του σεξ, ετών οκτώ

islamistes
Στην τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, ένα κοριτσάκι της θρησκευτικής μειονότητας Γιαζίντι έπεσε στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους και βιάστηκε εκατοντάδες φορές μέχρι να καταφέρει να ξεφύγει. Ένα άλλο κοριτσάκι, σε μια προσπάθεια να μην την πλησιάσουν ξανά οι μαχητές περιλούστηκε με εύφλεκτο υλικό και έκαψε το πρόσωπό της για να μην είναι ελκυστική.

Οι φρικιαστικές ιστορίες της δράσης του Ισλαμικού Κράτους συνεχίζουν να σοκάρουν την παγκόσμια κοινότητα.

Ο Γερμανός γιατρός Jan Ihan Kizilhan μοιράστηκε το δράμα των γυναικών και κοριτσιών Γιαζίντι, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη στο δράμα που έζησαν οι άνθρωποι αυτοί στην πατρίδα τους.

«Έχουν βιώσει την κόλαση» ανέφερε ο Γερμανός γιατρός, και συνέχισε: «Ένα κορίτσι είχε σοβαρά εγκαύματα σε πάνω από 80% του σώματός της… Δεν είχε μύτη ούτε αυτιά». Μετά από εβδομάδες βιασμών, το νεαρό κορίτσι δεν άντεξε άλλο και περιλούστηκε με βενζίνη. «Μια οκτάχρονη βιάστηκε χιλιάδες φορές από τους τζιχαντιστές…

Πουλήθηκε οκτώ φορές μέσα στους δέκα μήνες που την κρατούσαν όμηρο. Η ιστορία της έχει μένει καρφωμένη στο μυαλό μου» ανέφερε ο Γερμανός γιατρός, που εξήγησε ότι θα περάσουν ακόμα πολλοί μήνες μέχρι τα κορίτσια αυτά να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν και πάλι ανάμεσα στους ανθρώπους.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το