Πολιτισμός

«Σκηνές από ένα γάμο» με τον Αντώνη Λουδάρο και την Παυλίνα Χαρέλα στην «Εξωραϊστική»

Το πολυβραβευμένο αριστούργημα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν «Σκηνές από ένα γάμο» με τον Αντώνη Λουδάρο και την Παυλίνα Χαρέλα ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία. Μετά από δύο χρόνια επιτυχίας στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδος, ο Γιόχαν και η Μαριάννα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και θα παρουσιάσουν «Σκηνές από ένα γάμο» σε όλη την Ελλάδα.
Το έργο του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν πιο επίκαιρο από ποτέ. Η παγκόσμια επιδημία έφερε στην επιφάνεια την κρυμμένη βία που επικρατεί πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών μας. Λεκτική και σωματική, η βία καμουφλάρεται πίσω από οικογενειακά γεύματα και βραδιές με φίλους. Τι συμβαίνει όταν είμαστε μόνοι;
Η παράσταση θα δοθεί την Τρίτη 4 Αυγούστου, στις 21.30, στον θερινό κινηματογράφο «Εξωραϊστική».
Λίγα λόγια για το έργο: Ένας άντρας, μια γυναίκα, μια ιστορία είκοσι χρόνων. Υπάρχει άραγε η τέλεια σχέση;
Ο Γιόχαν και η Μαριάννα, παντρεμένοι με δυο παιδιά – φαινομενικά τουλάχιστον – δείχνουν το τέλειο ζευγάρι.
Κι όμως μια ματιά, μια παύση, μια μισοτελειωμένη φράση, μια αδιόρατη κίνηση ίσως μαρτυρούν ένα χάσμα. Τι θα συμβεί όταν αυτό το χάσμα έρθει στο φως;
Το έργο παρουσιάζεται σε συνεργασία με τον Ατζέντη Josef Weinberger Limited, Λονδίνο, για λογαριασμό του Ιδρύματος IngmarBergman.

Γιόχαν: Αντώνης Λουδάρος, Μαριάννα: Παυλίνα Χαρέλα. Συντελεστές: Πρωτότυπο κείμενο: Ingmar Bergman, μετάφραση-διασκευή: Αντώνης Λουδάρος, σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος, φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης.
Η προετοιμασία και πραγματοποίηση της παράστασης γίνεται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων που συστήνει το υπουργείο Υγείας.
Το έργο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 15 ετών.
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 13 ευρώ, 15 ευρώ γενική είσοδος και 13 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό και ανέργων). Προπώληση: Εξωραϊστική, τηλ. 2421030303, και βιβλιοπωλείο Greekbooks, τηλ. 2421032797.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το