Τοπικά

Σκύλος η αιτία που 43 χρονος από το Μαμιδάκι προδόθηκε από την καρδιά του

Σκυλί ράτσας dogo argentino
Σκυλί ράτσας dogo argentino

Η καρδιά ενός 43 χρονου από το Μαμιδάκι σταμάτησε ξαφνικά. Απίστευτο και όμως αληθινό, αλλά «πρωταγωνιστής» στο επεισόδιο που οδήγησε τον 43 χρονο στο θάνατο, ήταν ο σκύλος του. Ο άτυχος άνδρας διέμενε στο Μαμιδάκη , όπου αγέλες αδεσπότων κατακλύζουν την περιοχή.

Στη μια τα ξημερώματα το σκυλί βρέθηκε,  για άγνωστους λόγους,  ελεύθερο και επιτέθηκε σε αδέσποτα ζώα. Η φασαρία «σήκωσε στο πόδι» τον οικισμό και  ενοχλημένοι οι περίοικοι έφτασαν στο σημείο να καλέσουν το λιμενικό για να… χωρίσει τα σκυλιά και να «τιμωρήσει» τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου και οι λιμενικοί τραυμάτισαν στο πόδι το σκυλί του 43χρονου, ράτσας dogo argentinο , όταν εκείνο τους επιτέθηκε . Το σκυλί επιτέθηκε και στον ιδιοκτήτη του , ο οποίος δεν μπορούσε να το καθησυχάσει.

Οι λιμενικοί όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, επισκέφθηκαν τον ιδιοκτήτη στο σπίτι του και απαίτησαν να ληφθούν μέτρα για το σκυλί που είχε στην ιδιοκτησία του. Ο 43 χρονος μέσα από την ένταση του επεισοδίου και της συζήτησης , έχασε τις αισθήσεις του και μάταια προσπάθησαν οι λιμενικοί να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το