Τοπικά

Σκιάθος: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου – Μια ανάσα πάνω από τον κόσμο

Για άλλη μία φορά βρίσκεται στο επίκεντρο το αεροδρόμιο της Σκιάθου καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο από μια υπερβολικά χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αεροσκάφος, Airbus και όχι ελικοφόρο, βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πάνω από το έδαφος, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι που κινηματογραφούσαν την προσγείωση με τα κινητά τους, να αναγκαστούν να σκύψουν και να φύγουν από κάτω.

Το Airbus A321neo της ουγγρικής«Wizz Air», μία από τις εταιρείες χαμηλού κόστους, ήταν τόσο κοντά στο έδαφος και τον κόσμο που μόνο στη θέα του βίντεο δεν γίνεται να μην τρομάξεις.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροδρόμιο της Σκιάθου έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθώς έχουν σημειωθεί αρκετά ατυχήματα με επισκέπτες του νησιού που συγκεντρώνονται κοντά στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσγείωση και την απογείωση των αεροπλάνων.

Πριν μερικές εβδομάδες μία τουρίστρια δελεάστηκε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση ενός αεροσκάφους της Transavia, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα!

Νωρίτερα στις αρχές Ιουλίου μια Βρετανίδα 61 ετών, έπεσε στο έδαφος από το πεζούλι που είχε σκαρφαλώσει με σκοπό να βιντεοσκοπήσει από καλύτερη θέση, την απογείωση ενός αεροσκάφους και από τον αέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πηγή:in.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βγήκαν μαχαίρια σε νυχτερινό κέντρο των Τρικάλων

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε ξημερώματα Χριστουγέννων στο κέντρο των Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr, σήμερα…

25 Δεκεμβρίου 2023

Αντιμετωπίστηκε η εγκεφαλική αιμορραγία του 14χρονου που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα – Παραμένει διασωληνωμένος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» νοσηλεύεται από τις πρώτες πρωινές…

25 Δεκεμβρίου 2023

Από την πλατεία Κοτζιά στην εμπόλεμη Τζενίν και την καλοκαιρινή Αυστραλία: Πώς εκατομμύρια άνθρωποι γιόρτασαν τα Χριστούγεννα

Μια από τις ιερότερες ημέρες του χριστιανικού ημερολογίου, τα Χριστούγεννα, τιμούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο…

25 Δεκεμβρίου 2023

Κρίσιμες ώρες για το 14χρονο παιδί από την Άρτα που κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα

Κρίσιμη μάχη δίνει ο 14χρονος από την Άρτα ο οποίος κατέρρευσε ενώ έλεγε τα κάλαντα,…

25 Δεκεμβρίου 2023

Μία σύλληψη για κλοπή από οικία

Συνελήφθη, χθες (24-12-2023) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός,…

25 Δεκεμβρίου 2023

Βόλος:Εξιχνιάστηκε κλοπή δικύκλου

Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, περίπτωση κλοπής τροχοφόρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου.…

25 Δεκεμβρίου 2023